Peter Andre:

Derfor «forsvant» han

På 90-tallet var han en lovende artist. Så endret alt seg.

UNGPIKEIDOL: På slutten av 90-tallet smeltet han ungpikehjerter. Siden ble Peter Andre en skandaløs realitydeltaker. Her er han i 1996. Foto: Patrick Barth/ REX/ NTB Scanpix
UNGPIKEIDOL: På slutten av 90-tallet smeltet han ungpikehjerter. Siden ble Peter Andre en skandaløs realitydeltaker. Her er han i 1996. Foto: Patrick Barth/ REX/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han var et kjent fjes hjemme i Australia, og hadde allerede turnert med popidolet Madonna (61). Men det var først i 1996 at britisk-australske Peter Andre (46) smeltet ungpikehjerter verden over med låter som «Flava», «Get Down on It» og «Mysterious Girl».

Til tross for at flere av låtene hans tronet hitlistene på midten av 90-tallet, ble det aldri noen stor artistkarriere på det unge idolet.

I de kommende årene skulle Peter Andre, hvis egentlige navn er Peter James Andrea, i stedet få mye oppmerksomhet for sine mange skandaløse reality-deltakelser.

Slik gikk det med ungpikeidolet.

Forduftet

I musikkvideoen til «Mysterious Girl», som han hadde sammen med den jamaikanske rapperen Bubbler Ranx, vandrer en lettkledd Peter Andre rundt i tropiske omgivelser på jakt etter drømmedama.

Låta herjet på de britiske hitlistene, og også her til lands ble Peter Andres låt hyppig spilt - ikke minst på ungpikerommene.

Mens flere av låtene hans tronet på hitlistene og Peter Andre utad så ut til å ha sitt livs beste tid, var realiteten en helt annen for den da 23 år gamle artisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer