Henrik Elvestad:

Derfor forsvant han

Den norske komikeren har ikke vært å se på tv siden 2016. Nå forklarer han fraværet.

GJØR TV-COMEBACK: Det har gått noen år siden forrige gang vi så den norske komikeren Henrik Elvestad på tv-skjermen. Nå gjør han tv-comeback i den tolvte sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Morten Bendiksen/ TVNorge
GJØR TV-COMEBACK: Det har gått noen år siden forrige gang vi så den norske komikeren Henrik Elvestad på tv-skjermen. Nå gjør han tv-comeback i den tolvte sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Morten Bendiksen/ TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På 2000-tallet ble han raskt kjent som mannen bak figuren Timothy Dahle i «Nissene på låven», «Get Ready To Be Boyzvoiced» og «Nissene over skog og hei» - den norske komikeren og skuespilleren Henrik Elvestad (47).

47-åringen har også tidligere vært å se i TV 2-programmet «Tonight med Timothy Dahle», hvor han spilte karakteren med samme navn, og i sport- og humorprogrammet «Golden Goal» sammen med Johan Golden.

I 2014 spilte han hovedrollen i mockumentary-serien «Samurai Sikkerhet», og to år seinere ledet han programmet «Amatørenes mester».

Siden 2016 har det imidlertid vært lite å se til Elvestad på tv-skjermen.

- Tviholdt på tv-jobben

Neste år gjør han tv-comeback i den tolvte sesongen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Da Dagbladet møtte Elvestad like i forkant av innspillingen, sammen med resten av de turklare deltakerne, satte han ord på fraværet.

- Egentlig skulle jeg vært på tv nå, med en programserie som skulle vært en del av oppkjøringen til OL i Tokyo. Det er litt tilfeldigheter som gjør at den ikke har kommet. Da OL ble utsatt på grunn av coronapandemien, ble også serien utsatt, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer