Hilary Swank:

Derfor forsvant Hollywood-stjerna fra offentligheten

Avbrekket fra rampelyset har en helt spesiell årsak.

TOK EN PAUSE: Hollywood-skuespilleren Hilary Swank (44) forteller hvorfor hun har holdt seg unna offentligheten de siste åra. Foto: NTB Scanpix
TOK EN PAUSE: Hollywood-skuespilleren Hilary Swank (44) forteller hvorfor hun har holdt seg unna offentligheten de siste åra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Amerikanske Hilary Swank (44) har i mange år blitt regnet som en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere, og er blant annet belønnet med to prestisjetunge Oscar-statuetter for sin innsats i filmindustrien.

På tross av at Swank trolig kan velge roller fra øverste hylle, har vi sett noe mindre til 44-åringen på lerretet - og i offentligheten for øvrig - de siste åra.

I et intervju med The Guardian vedkjenner Swank at hun holdt en lavere profil den siste tida, og forteller samtidig hvorfor.

- Krevd sin tid

44-åringen har nemlig tatt en pause fra rampelyset for å ta vare på sin egen far.

Det var i 2014 at Stephen Michael Swank, en tidligere oberst for det amerikanske luftforsvaret, gjennomgikk en livsreddende lungetransplantasjon. I tre år var 44-åringen den eneste personen faren lente seg på, og det innebar at skuespilleren valgte å takke nei til alt annet.

- Det har krevd sin tid, forteller Swank til avisen.

I dag kan 44-åringen fortelle at faren har det veldig bra, og at hun er klar for å fokusere på karrieren igjen. Ved siden av skuespill er stepping en av tingene hun vier sin tid til for øyeblikket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer