Eva Mendes:

Derfor forsvant hun fra Hollywood

Det er seks år siden skuespilleren sist dukket opp i en film.

PAUSE FRA FILM: Eva Mendes (45) har ikke hatt en filmrolle siden 2014. Her er hun i en scene fra «2 Fast 2 Furious» (2003) sammen med motspiller Cole Hauser. Foto: NTB Scanpix
PAUSE FRA FILM: Eva Mendes (45) har ikke hatt en filmrolle siden 2014. Her er hun i en scene fra «2 Fast 2 Furious» (2003) sammen med motspiller Cole Hauser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fansen lengter etter å se Eva Mendes (45) tilbake på kinolerretet, etter at hun har vært fraværende i hele seks år.

Skuespilleren er kjent fra blant annet «Fast & Furious», «Hitch» og «Ghost Rider», men har ikke tatt en rolle siden «Lost River» i 2014, som ble regissert av skuespillerkjæresten Ryan Gosling (39).

Stjerna var også fraværende på Oscar-utdelinga i 2017, og det vakte oppsikt at Gosling dukket opp uten samboeren. Han dukket i stedet opp med søsteren.

Kresen på roller

Nå svarer Mendes en fan som lurer på når hun vil returnere som skuespiller. Det gjør hun i sitt eget kommentarfelt på Instagram.

- Hei! Når det kommer noe som det er verdt å være en del av. Som mor er det nå mange roller jeg ikke vil gjøre, skriver 45-åringen.

Hun skriver også at hun har begrensede muligheter, ettersom det er flere tilbud om roller hun ikke ønsker å involvere seg i.

- Jeg må sette et eksempel for jentene mine nå. Men fortvil ikke, jeg har noen sideprosjekter. Ha! Takk for at du spør, ønsker deg det beste for 2020, lyder svaret.

Mendes og Gosling har døtrene Esmeralda Amada (5) og Amada Lee (3). Paret er svært private, og dukker sjelden opp sammen i offentlige sammenhenger. I fjor lettet imidlertid Mendes på sløret rundt yngstedatterens fødsel, som var bare dager etter at broren hennes gikk bort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer