Renée Zellweger:

Derfor forsvant hun fra rampelyset

Etter 2010 ble det stille fra den populære skuespilleren.

COMEBACK: Renée Zellweger er om dagen aktuell med Netflix-serien «What/If». Det siste året har hun også spilt inn filmen «Judy». Nå snakker hun om de seks årene hun trakk seg tilbake fra bransjen. Foto: NTB Scanpix
COMEBACK: Renée Zellweger er om dagen aktuell med Netflix-serien «What/If». Det siste året har hun også spilt inn filmen «Judy». Nå snakker hun om de seks årene hun trakk seg tilbake fra bransjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Renée Zellweger (50) startet sin skuespillerkarriere i 1992, i en alder av 23 år. Siden den gang har hun bygget en imponerende CV, og er kanskje for de fleste aller best kjent for rollen som Bridget Jones.

Den første filmen, «Bridget Jones' dagbok», kom ut i 2001, før oppfølgeren «Bridget Jones på randen» ble sluppet i 2004. Så måtte fansen vente tolv år på et gledelig gjensyn.

I 2016 kom den tredje filmen i serien, «Bridget Jones' baby». Da hadde Zellweger nylig medvirket i filmen «The Whole Truth», men før dette hadde hun ikke tatt på seg noen nye prosjekter siden 2010. Nå røper skuespilleren hvorfor hun tok seg en pause fra Hollywood.

Prioriterer seg selv

I et større intervju med Town & Country Magazine, forteller Zellweger at pausen på seks år var nødvendig for helsen.

Etter 15 år med konstant jobbing, tre Oscar-nominasjoner og en seier, sa det stopp for da 31 år gamle Zellweger. Hun bestemte seg derfor for å finne årsaken til at hun var så utslitt. Det tok seks år.

- Jeg er flinkere til å ta hensyn til meg selv først nå. Jeg innså ikke at det var et alternativ tidligere, sier 50-åringen til magasinet, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer