Julia Nyland:

Derfor forsvant hun fra rampelyset

- Jeg var ikke rusta nok.

TOPPBLOGGER: Julia Nyland var en av landets første toppbloggere. De siste åra har det imidlertid vært rimelig stille fra henne. Foto: Privat
TOPPBLOGGER: Julia Nyland var en av landets første toppbloggere. De siste åra har det imidlertid vært rimelig stille fra henne. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Innlegget jeg skrev om botox var aldri ment som en ren anbefaling til leserne mine, for det ville jeg ikke ha gjort. Temaet om botox var bare ett punkt i et lengre innlegg som tok for seg «upopulære meninger», sier blogger Julia Nyland (26) til Dagbladet.

Nylig sto hun i en storm av kritikk, etter at hun skrev følgende på sin blogg: «Mitt beste skjønnhetstips er å drikke mye vann, samt å starte med botox tidlig for å forebygge».

Mer om dette seinere - for Nylands bloggreise startet allerede for ti år siden.

Hun var bare 16 år gammel da hun i 2009 opprettet bloggen «Julianyl» og de siste ti åra har hun skrevet seg opp til å bli en av landets fremste bloggere.

Moldenseren lot leserne få følge livet hennes hjemme fra pikerommet, og kan sies å være en av landets første store «rosabloggere». De siste åra har det derimot blitt langt roligere rundt henne, og selv om hun har nesten 30 000 følgere på Instagram, kan det for mange virke som at hun har trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset.

Overfor Dagbladet forteller bloggeren at det har vært et bevisst valg fra hennes side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer