Cameron Diaz:

Derfor forsvant hun fra rampelyset

- Intenst å jobbe på et slikt nivå, sier Cameron Diaz om sjokk-exiten fra skuespilleryrket.

BLE BORTE: Cameron Diaz var i sin tid blant de mest populære skuespillerne i Hollywood - så ble det stille. Nå forteller 47-åringen om beslutningen om å trekke seg tilbake. Foto: NTB Scanpix
BLE BORTE: Cameron Diaz var i sin tid blant de mest populære skuespillerne i Hollywood - så ble det stille. Nå forteller 47-åringen om beslutningen om å trekke seg tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange som ble overrasket da Hollywood-stjerna Cameron Diaz (47) i 2018 bekreftet at hun hadde pensjonert seg som skuespiller. Diaz har ikke vært aktiv som skuespiller siden 2014, da hun hadde en rolle i komedien «Annie».

Den populære eks-skuespilleren kan se tilbake på en lang karriere med filmsuksesser som «Alle elsker Mary», «Charlie's Angels» og «Shrek»-filmene. Diaz var i sin tid en av de best betalte skuespillerne i Hollywood, men penger ser ikke ut til å friste 47-åringen til å gjøre comeback på filmlerretet.

I podkasten til skuespiller Gwyneth Paltrow (47), forteller Diaz at hun har fått ro i sjela etter at hun ga seg som skuespiller.

- Det er en rar ting å si, jeg kjenner mange personer som ikke forstår, men jeg vet at du forstår det. Det er så intenst å jobbe på et slikt nivå og være så offentlig og i søkelyset, sier hun åpenhjertig til Paltrow, gjengitt av BBC.

- Ikke tid til noe annet

Cameron Diaz sier at det var energitappende å være en så profilert skuespiller som hun var, med alt det innebærer av presse og offentlig interesse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer