Nora Jabri:

Derfor forsvant hun

Nora Jabri var på «alles» lepper etter «Stjernekamp»-seieren. Så ble det stille.

BLE BORTE: Nora Jabri tok landet med storm som tolvåring. De siste åra har hun imidlertid vært som sunket i jorda. Foto: Ned Alley / NTB
BLE BORTE: Nora Jabri tok landet med storm som tolvåring. De siste åra har hun imidlertid vært som sunket i jorda. Foto: Ned Alley / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nora Jabri (25) var bare tolv år da hun for første gang tok steget inn i rampelyset i 2008. Den gang deltok hun i «Norske Talenter», hvor hun imponerte med låter som «Gabriellas sång» og «Over the Rainbow».

Etter å ha havnet på en tredjeplass i konkurransen ballet det på seg for Nora, som i ettertid har deltatt i både «Melodi Grand Prix» og «Stjernekamp», og vært gjest hos Oprah Winfrey (67).

Det kokte mildt sagt rundt henne da hun vant «Stjernekamp» i 2014, og alt lå til rette for at hun ville fronte landets aviser og magasiner i åra som fulgte.

Men så forsvant hun.

Tok grep

Når Dagbladet snakker med 25-åringen denne uka forteller hun hvorfor hun trakk seg tilbake, hva hun har gjort den siste tida, og ikke minst hvordan det var å gjøre comeback under årets «Stjernekamp»-finale.

- Etter at jeg vant «Stjernekamp» var det mye baluba, og det var veldig gøy, men jeg var jo bare 18 år. Selv om jeg da følte meg voksen og følte at jeg visste hvem jeg var, gjorde jeg nok ikke det, forteller hun.

- Jeg ble kastet ut i ting jeg ikke nødvendigvis hadde så lyst til å gjøre. Jeg tok råd fra de som var eldre enn meg og som hadde vært i bransjen lengre. Jeg tenkte at de visste best, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer