Derfor forsvant Kardashian-broren ut av rampelyset

- Ikke på sitt lykkeligste.

UNNGÅR OFFENTLIGHETEN: Dette bildet av Rob Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner og Khloe Kardashian er tatt for mange år siden. Sjeldent finner man et bilde av alle samlet fra nyere tid. Foto: Stella Pictures
UNNGÅR OFFENTLIGHETEN: Dette bildet av Rob Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner og Khloe Kardashian er tatt for mange år siden. Sjeldent finner man et bilde av alle samlet fra nyere tid. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Han har alltid stått i skyggen av sine berømte søstre.

På ett punkt var imidlertid Rob Kardashian (28) et velkjent ansikt i rampelyset, og var framtredende både i familiens egen suksesserie «Keeping Up with the Kardashians», i tillegg til at han har vært med på «Skal vi danse». 

De siste åra har Kim Kardashians lillebror imidlertid trukket seg tilbake fra offentligheten, og mens resten av hans familie får skinne i beste sendetid i USA, har fansen lurt på hvor det har blitt av 28-åringen.

Droppet søsterens bryllup Det skapte blant annet store overskrifter da han reiste hjem fra bryllupet til søsteren Kim Kardashian (34) og Kanye West (37) i mai, før seremonien i det hele tatt hadde startet.

Spekulasjonene rundt hva som hadde hendt ville ikke ta slutt i sladrepressen, men gjennom familiens egen reality-serie har man senere fått vite at Rob Kardashian har slitt med sosial angst og depresjon, ifølge hans mor og søsken. 

Khloé Kardashian (30), som alltid har hatt et nært bånd til lillebroren, har gått ut en rekke ganger og uttrykt bekymring overfor Rob. 

VIL GÅ SIN EGEN VEI: Rob Kardashian er sjeldent å se på den røde løperen, i motsetning til søstrene hans. Dette bildet er også noen år gammelt. Foto: Stella Pictures
VIL GÅ SIN EGEN VEI: Rob Kardashian er sjeldent å se på den røde løperen, i motsetning til søstrene hans. Dette bildet er også noen år gammelt. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det siste året har Rob blitt veldig innadvendt og har en form for sosial angst. Han er definitivt ikke på sitt lykkeligste, har hun sagt til WonderWall, ifølge Daily Mail.

Får støtte av familien 28-åringen har også forklart at han har hatt det tøft etter at han har gått opp endel i vekt de siste åra.

I sosiale medier dukker det stadig opp bilder av Rob på søstrenes profiler, der de prøver å vise sin støtte til ham. 

- Min bestevenn, mitt hjerte, min bror, skriver Kylie Jenner på sin Instagram-profil, hvor hun har vedlagt et bilde av ham.

Rob har gitt uttrykk for at han ikke ønsker å være en del av familiens realityserie, og går dermed også glipp av store pengesummer. 

Vil gå sin egen vei Samtidig som 28-åringen har distansert seg selv fra både offentlighet og familien, har han prøvd å stå på egne ben, der han blant annet har lansert en egen sokkekolleksjon. 

I et intervju med Racked i 2012 forklarte Rob at han trives med å være selvstendig.

- Det er utfordrende, men veldig givende. Dette er det jeg ønsker å gjøre, og det har på en måte blitt min egen greie, sa han ifølge Business Insider

Intriger Han har tidligere vært aktiv i sosiale medier, men på sin egen Instagram-profil har stjerna i senere tid slettet alt av innhold.

Gjennom serien har man kunne se søskenflokkens mor, Kris Jenner, iherdig prøve ut ulike metoder i et forsøk på å hjelpe sønnen.

Hvorvidt den eneste gutten i søskenflokken vil returnere til serien i framtida, er fortsatt usikkert. 

I disse dager sendes imidlertid sesong ti av «Keeping Up with the Kardashians» på TV, hvor han ikke er medvirkende.

My best friend, my heart, my brother

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on