«Bloggerne»:

Derfor forsvinner de fra skjermen

Ulrik og Julianne Nygård, bedre kjent som «Pilotfrue», kaster inn håndkleet.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN (Dagbladet): Torsdag avholdt TV 2 sin årlige høstlansering i Bergen, der de alltid forteller hva den kommende perioden vil by på av egenproduksjoner, filmer og sport. Kanalen kunne blant annet avsløre at en rekke favoritter vender tilbake til skjermen, deriblant «Bloggerne».

Dokusåpa har siden 2014 vært å se på kanalen og tilhørende strømmetjenester, og er nå inne i sin ellevte sesong. Persongalleriet totalt har vært stort, men i år får vi blant andre møte Caroline Berg Eriksen, Linnéa Myhre og Julianne Nygård - alias «Pilotfrue».

Sistnevnte har vært med i fire sesonger av serien, men på lanseringen i ettermiddag slapp hun og ektemannen, Norwegian-pilot Ulrik Nygård, bomba overfor Dagbladet om at de gir seg.

Kaster inn håndkleet

- Vi har bestemt oss for å gi oss. Vi tenkte på det under innspillingen av sesongen nå, og har nå kommet til en konklusjon. Vi har informert TV 2 om dette, sier paret til Dagbladet på lanseringen, og fortsetter:

- Det har vært lærerikt og gøy, men vi føler vi har mer å by på. Mens vi har vært med, har vi fått andre tilbud vi har vært interessert i, men som vi har måttet takke nei til. Nå blir det mer av familien Nygård i monitor, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer