Anne Hathaway:

Derfor fortalte hun om vekt­økningen: - Det er bisart

Skuespiller Anne Hathaway (35) følte seg presset til å fortelle om vektøkningen i forbindelse med filmrolle.

FØLTE SEG PRESSET: Skuespiller Anne Hathaway valgte å forklare hvorfor hun hadde gått opp i vekt før noen påpeker det og spekulerer på om hun er gravid. Foto: NTB Scanpix
FØLTE SEG PRESSET: Skuespiller Anne Hathaway valgte å forklare hvorfor hun hadde gått opp i vekt før noen påpeker det og spekulerer på om hun er gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillere må ofte gjøre store endringer for å passe inn i en rolle. For 35-årige Anne Hathaways del måtte hun gå opp noen kilo for å passe inn i rollen som Daphne Kluger i den nye filmen «Ocean's 8».

At skuespillere må gi opp sitt eget hår eller endre på vekta, er ikke unormalt - men i denne omgang følte 35-åringen at hun måtte forsvare vektoppgangen.

- Jeg legger på meg for en filmrolle og det går utmerket. Så til alle som skal gjøre narr av meg på grunn av vekta de neste månedene: Det er ikke meg, det er deg, skrev hun til en video av at hun trener, som hun delte på Instagram.

Ifølge People ble innlegget publisert under en pressetur i forbindelse med filmen.

Følte seg presset

I et nytt intervju med Glamour forklarer skuespilleren hvorfor hun valgte å legge ut innlegget.

- Jeg orket ikke å håndtere gravidryktene, forteller hun.

Hathaway, som er kjent fra filmer som blant andre «Prinsesse på prøve», «The Intern» og «Interstellar», forteller at det å føle at man må forsvare seg på den måten er et problem i seg selv.

- Det er helt bisart at det i det hele tatt er en storm man føler man må komme i forkjøpet, men jeg er vant til å bli gjort narr av og ydmyket av mange forskjellige grunner, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer