Prins William:

Derfor går prinsen viralt

Prinsen fikk uventet stor oppmerksomhet da han tok sin første vaksinedose denne uken.

OPPSIKT: Prins William vekket oppsikt da han ble coronavaksinert denne uken. Det var imidlertid ikke vaksineringen i seg selv som fikk mest oppmerksomhet blant fansen. Foto: Duke and Duchess of Cambridge / Instagram
OPPSIKT: Prins William vekket oppsikt da han ble coronavaksinert denne uken. Det var imidlertid ikke vaksineringen i seg selv som fikk mest oppmerksomhet blant fansen. Foto: Duke and Duchess of Cambridge / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av det siste halvåret har coronavaksineringen i både innland- og utland rullet ut for fullt. Flere medlemmer av den britiske kongefamilien har også fått vaksinedosen.

Dronning Elizabeth (95) og hennes avdøde ektemann prins Philip ble vaksinert allerede i januar. Kort tid senere var det prins Charles (72) og hertuginne Camilla (73) som sto for tur.

Tirsdag denne uken var det imidlertid prins Williams (38) tur til å få det første vaksinestikket i overarmen. Hendelsen ble dokumentert på hertugparets offisielle Instagram-konto.

«På tirsdag fikk jeg min første dose av coronavaksinen. Til alle dere som arbeider med vaksineringen - tusen takk for alt dere har gjort og fortsetter å gjøre», lød det til bildet av 38-åringen, som hadde trukket opp ermet på genseren i anledning sprøytestikket.

Fansen i ekstase

Til tross for at bildet ble tatt for å tydeliggjøre viktigheten av vaksinen, var det noe helt annet som fanget fansens oppmerksomhet.

Synet av prinsens tilsynelatende trente overarm fikk nemlig flere til å gå av hengslene både i kommentarfeltet under Instagram-innlegget, og på Twitter. Det melder både E! News og Page Six.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer