Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Derfor gikk de i parterapi

Influenserparet gikk gjennom en tøff tid etter at sønnen Falk kom til verden.

ANBEFALER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen valgte å benytte seg av parterapi etter at sønnen Falk kom til verden i fjor. Nå forteller de åpent om opplevelsen, og hvorfor de valgte å gjøre det. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ANBEFALER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen valgte å benytte seg av parterapi etter at sønnen Falk kom til verden i fjor. Nå forteller de åpent om opplevelsen, og hvorfor de valgte å gjøre det. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

DRAMMEN (DAGBLADET): Influenserparet Kristin Gjelsvik (34) og Dennis Poppe Thorsen (29) fant kjærligheten under deltakelsen i «Paradise Hotel». Siden den gang har det skjedd mye i livet deres. De har blant annet blitt samboere, kjøpt seg hus og fått sønnen Falk (1).

I dag er de bosatt i Drammen og stortrives der.

Som de fleste andre familier og par har coronapandemien ført til at man har gått mer oppå hverandre enn mange kanskje er vant til. Dette gjelder også Gjelsvik og Thorsen.

- Det har vært litt mer ekstremt enn vanlig, vi kommer oss ikke ut heller, forklarer Thorsen når Dagbladet er hjemme hos paret i Drammen.

- Vi har nok kranglet litt mer i år, det tror jeg. Vi har heldigvis to etasjer, og det er ganske deilig. Vi har faktisk en hybel her nede med lydtett dør, så der kan man skrike og rope så mye man vil, sier Gjelsvik lattermildt.

- Har dere blitt lei av hverandre?

- Ja, og det er helt greit. Innimellom har vi hatt lyst til å kverke hverandre, svarer Gjelsvik med en spøkende tone, mens Thorsen følger opp:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer