Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen kjendis»:

Derfor gikk det i svart for Farmen»-Frank:
- Angrer ingenting

Går rett i strupen på Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) etter tv-krangling.

MORALPREKEN: Frank Løke (37) viste ingen nåde da han konfronterte Maiken Wahlstrøm Nilssen med arbeidsinnsatsen i kveldens episode av «Farmen kjendis». Sistnevnte synes kritikken er urimelig. Foto: TV 2
MORALPREKEN: Frank Løke (37) viste ingen nåde da han konfronterte Maiken Wahlstrøm Nilssen med arbeidsinnsatsen i kveldens episode av «Farmen kjendis». Sistnevnte synes kritikken er urimelig. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Maiken hadde irritert meg noe jævlig de siste dagene. Da hun valgte å sove mens vi andre jobbet, rant det over. Jeg ble forbanna, forteller Frank Løke (37) til Dagbladet.

Det er i kveldens episode av «Farmen kjendis» at forholdet mellom den tidligere håndballspilleren og «Top Model»-profil Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) surner fullstendig.

Gnisningene oppsto tidligere i uka, etter at Løke tok et oppgjør med Nilssens arbeidsmoral, rundt middagsbordet.

KOMMER MED PEKEFINGEREN: Frank Løke avbrøt Maiken Wahlstrøm Nilssen flere ganger under kveldens krangleseanse. Foto: TV 2
KOMMER MED PEKEFINGEREN: Frank Løke avbrøt Maiken Wahlstrøm Nilssen flere ganger under kveldens krangleseanse. Foto: TV 2 Vis mer

- Høne uten hode

- Hun takket ja til alle mulige oppgaver, men fullførte ingen. I stedet gikk hun rundt og stjal creden fra alle de andre, helst foran kamera, slik at tv-seerne fikk inntrykk av at hun faktisk gjorde noe, freser Løke, og fortsetter:

- Vi jobbet for henne da hun var storbonde forrige uke, og da var hun tidenes masekjerring. Selv sluntrer hun bare unna.

Etter å ha fått det glatte lag av Løke foran de resterende deltakerne i mandagens episode, gjør Wahlstrøm Nilssen et forsøk på dialog i kveldens program.

Forsoningsøyeblikket glimrer imidlertid med sitt fravær. Tvert imot tenner Løke på alle plugger - igjen.

«Du fyker bare rundt her som ei høne uten hode. Det eneste du gjør er å gi dyra gress».

Angrer ikke

Idet Wahlstrøm prøver å forklare sin versjon av saken, der hun også påpeker at hun synes angrepet er «urettferdig» og «dårlig gjort», avbryter Løke nok en gang:

«Maiken, jeg er ikke interessert i å høre på deg».

«FARMEN»-NACHSPIEL: Youtube-kjendis Dennis Vareide (27) gir oss de første reaksjonene etter «Farmen»exiten, røper detaljer som ikke kom på tv, Jodel-sniking og en «surrealistisk» rettssak. I studio er også «Farmen»-kompis Stian Sandø (25), som avslører rare tilbud og forespørsler etter tv-oppholdet. Programleder: Miriam Bakkejord / Video: Marie Rø... Vis mer

Overfor Dagbladet forklarer Løke at han ikke angrer på den høylytte konfrontasjonen, og understreker at han hadde gjort det samme igjen.

- I mine øyne fortjente hun det der og da. Hun prøvde å spille offer da jeg kritiserte henne, og gikk bare i forsvarsposisjon hele tida. Jeg fikk et stort behov for å si fra.

- Var du ikke litt i overkant skarp i tonen?

- Det kan godt hende, men det er sånn jeg er. Jeg pleier å få høre at jeg får fram det beste og verste i folk, humrer Løke.

Klippet ut sammenbrudd

Maiken Wahlstrøm Nilssen forteller til Dagbladet at hun opplevde Løkes tordentale som svært urimelig.

- Han får det til å høres ut som jeg sov hele tida, men det var snakk om én dag der jeg sov litt lenger enn de andre etter lunsj. Og med litt lenger snakker vi under én time - fordi jeg ikke ble vekket. Det finnes dessverre ingen vekkerklokke i 1918, sier hun, og fortsetter:

OPPGITT: Maiken Wahlstrøm Nilssen synes lite om bli skjelt ut av Frank Løke. Foto: TV 2
OPPGITT: Maiken Wahlstrøm Nilssen synes lite om bli skjelt ut av Frank Løke. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg synes det blir feil av ham å kritisere meg for å sove, når han valgte å jogge hver eneste dag etter lunsj. Om noen velger å løpe seg en tur eller ta en powernap spiller vel ingen rolle. Men Frank liker å bestemme hva som er rett og galt.

27-åringen reagerer på at Løke beskylder henne for å «jukse med arbeidsoppgavene» foran kamera.

- Vi hadde forskjellige oppgaver, og jeg prøvde å bidra og hjelpe til overalt, hele tida. Om kamerateamet filmet eller ikke filmet meg da jeg var her og der, er ikke opp til meg å bestemme, sier hun.

Det er for øvrig flere detaljer fra kveldens krangleseanse som ikke kommer fram på tv. Blant annet at Wahlstrøm Nilssen bryter ut i tårer etter konfrontasjonen med Løke.

- Jeg ble skjelt ut, og ble naturlig nok lei meg. Frank er en «testoklump» som liker å lage litt drama, men akkurat der ble det litt mye, forteller Stokke-jenta, som påpeker at hun ikke har noe uoppgjort med Løke i dag.

- Jeg er nok den eneste dama som har turt å si imot Frank, da blir det såklart «litt texas». Jeg forstår at han kommer med heftige uttalelser i media om dette nå, det er jo den eneste måten han kan sikre PR og oppmerksomhet i Norge om dagen, legger Wahlstrøm spøkefullt til.

Reagerer på særbehandling

Det er langt fra første gang Løke har gått i strupen på andre «Farmen kjendis»-deltakere. Allerede første uka valgte han å ta et oppgjør med Erlend Elias Bragstads lederstil, noe som resulterte i at sistnevnte valgte å storme ut av tv-settet.

Feiden mellom Løke og Bragstad fortsatte i større og mindre grad fram til kjendisstylisten valgte å trekke seg fra programmet for halvannen uke siden.

Den rappkjefta 37-åringen har også tidligere kritisert «Jegertvillingene», som begge er slått ut av konkurransen, for kravene de stilte foran tv-oppholdet. Overfor Dagbladet hevdet Løke at tilgangen til kaffe og røyk gikk hardt utover jentenes arbeidsinnsats.

- Det handler om prioritering. Mens enkelte brukte masse tid på å røyke og drikke kaffe midt på dagen, der man burde ha kontinuerlig fokus på arbeidsoppgavene, trente jeg etter at alle hadde lagt seg, fortalte Løke, som løp 15 kilometer hver eneste «Farmen»-dag.

«FARMEN-NACH»: Hva er de største snakkisene fra denne ukas «Farmen kjendis»? Og hvorfor i alle dager valgte Erlend Elias Bragstad (35) å trekke seg brått fra programmet? Vi har sistnevnte, sammen med tidligere «Farmen kjendis»-profil Tore Petterson, i studio. Video: Per Ervland Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!