Rupert Grint:

Derfor gikk han rett fra «Harry Potter» til operasjonsbordet

Rupert Grint fikk ikke lov av produksjonen

FORPLIKTELSER: Rupert Grint forteller at han, på grunn av sine hektiske år på «Harry Potter»-settet, måtte utsette en viktig operasjon. Foto: NTB scanpix
FORPLIKTELSER: Rupert Grint forteller at han, på grunn av sine hektiske år på «Harry Potter»-settet, måtte utsette en viktig operasjon. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er nå sju år siden «Harry Potter»-fansen fikk servert den åttende og siste filmen som ble laget om den unge trollmannen Harry Potter og vennene hans. Mange forelsket seg i karakterene i de totalt sju hovedbøkene som ble utgitt, og mange lot seg også begeistre av de unge britene som ble castet til å spille dem.

Daniel Radcliffe (29) spilte hovedpersonen selv, mens han stadig hadde Rupert Grint (30), som spilte Ronny Wiltersen, og Emma Watson (28), som spilte Hermine Grang, ved sin side.

Dagbladet har tidligere skrevet om hvordan det har gått med de tre hovedpersonene siden filmserien tok slutt, men nå avslører en av dem ytterligere detaljer om sitt nye liv.

Selv om alle har fortsatt karrierene sine, er mange fortsatt nysgjerrige på detaljer fra «Harry Potter»-tida. Nå kan Grint blant annet røpe en helsehemmelighet, skriver Sky News.

Fikk nei av produksjonen

Det er i et intervju med Radio Times, gjengitt av Sky, at Grint nå forteller om det aller første han gjorde etter at siste «Harry Potter»-innspilling var over.

Som skuespiller i åtte sammenhengende filmer, innspilt over en knapp tiårsperiode, er det slik at man ikke kan endre utseende drastisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer