Petter Northug:

Derfor gir han ut julelåt

Tidligere denne uka delte Petter Northug nyheten om at han skulle gi ut julelåt. Nå er den her.

SLAPP LÅT: Petter Northug har sluppet en julelåt til stor overraskelse for mange. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Håvard Solem / TV 2 / NTB
SLAPP LÅT: Petter Northug har sluppet en julelåt til stor overraskelse for mange. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Håvard Solem / TV 2 / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har blitt skrevet mye om Petter Northug (34) det siste halvåret etter at han i august ble stoppet av politiet for råkjøring. Seinere ble det funnet kokain i 34-åringens hjem, og på en pressekonferanse sto han fram og innrømmet at han har et alvorlig rusproblem.

Tidligere denne uka snakket Northug ut om de siste månedene i form av en video på Facebook-siden sin. Der fortalte han blant annet at han nå forsøker å legge denne livsstilen og perioden av livet bak seg.

Overrasker

Dagen etter delte han en nyhet i sosiale medier hvor han meddelte at han skulle komme med en julelåt med navn« Petters jul».

I kommentarfeltene stilte flere spørsmål ved om det bare var en spøk eller om han faktisk skulle gjennomføre dette. Andre jublet over nyheten.

Søndag slapp han imidlertid låta på Spotify sammen med en musikkvideo på Facebook-siden hans. Northug beviste dermed at det faktisk kom en julelåt som lovet.

- En veldig personlig tekst

Overfor Dagbladet sier Northug at han lagde en liten sang hver søndag i advent i fjor, og at det var en suksess.

- Så nå ønsket jeg å ta det et hakk videre ved å lage en julelåt med en veldig personlig tekst om hvordan livet mitt har vært de siste åra, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.