Maria Mena:

Derfor hadde hun ikke med seg kjæresten: - Hadde ikke taklet det

Maria Mena strålte i norsk design fredag kveld.

BLID: Maria Mena er kjent for sine vakre låter og kompromissløse stil. Fredag kveld dukket hun opp på Elle-festen i Oslo sentrum, i en kjole fra norske ByTimo. Kjæresten hun har tapetsert sosiale medier med de siste ukene, var derimot ikke å se. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
BLID: Maria Mena er kjent for sine vakre låter og kompromissløse stil. Fredag kveld dukket hun opp på Elle-festen i Oslo sentrum, i en kjole fra norske ByTimo. Kjæresten hun har tapetsert sosiale medier med de siste ukene, var derimot ikke å se. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sommer delte den norske popartisten Maria Mena (31) et mystisk bilde på Instagram, som hun slettet kort tid etterpå. Bildet viste henne og en herremann, som den gang var ukjent.

Like etter delte hun et nytt bilde, der hun bekreftet at hun hadde funnet kjærligheten. Den utkårede er 51 år gamle Bård Hauki fra Oslo, og i hele sommer har Mena lagt ut flere bilder og snutter av kjæresten.

Da Dagbladet møtte Mena fredag kveld, på Elle sin storslåtte motefest på Grand Hotel i Oslo sentrum, var den sprudlende sangeren derimot foruten kjærestens selskap. I en eksklusiv kjole fra norske ByTimo, sparte hun ikke på kruttet når det gjaldt å beskrive kjæresten.

- Veldig lykkelig

- Super-Bård! Nei, han kunne ikke komme dessverre, han er på noe jobbgreier. Jeg skal møte han etterpå, da, forteller hun og fortsetter:

- Jeg skal nok ikke ta han med hit, jeg tror ikke han hadde taklet det. Han er liksom ikke helt mennesket til det, så jeg skal nok aldri ta han med på noe som dette, sier hun.

Gullstrupen avslører at hun og Hauki har vært sammen mye lenger enn hva fansen på sosiale medier har fått vite. Hun tuller med at hun og «super-Bård», som hun kaller ham, egentlig har vært sammen i to år. Dette feier hun imidlertid fort bort med en latterkule.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer