Stygge julegensere:

Derfor har den britiske kongefamilien kastet seg på julegenser-trenden

Den mektige familien har gitt sin jule-velsignelse. 

SE, SÅ FINE: Dronning Elizabeth, hertuginne Kate, prins William og prins Harrys voksfigurer skal i hele desember ha på seg stygge julegensere. Prosjektet har fått kongefamiliens velsignelse. På dronningas genser kan vi se favoritthunden hennes, en corgi. Foto: NTB scanpix
SE, SÅ FINE: Dronning Elizabeth, hertuginne Kate, prins William og prins Harrys voksfigurer skal i hele desember ha på seg stygge julegensere. Prosjektet har fått kongefamiliens velsignelse. På dronningas genser kan vi se favoritthunden hennes, en corgi. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Trenden med såkalte stygge julegensere har tatt av de siste åra. Nettsidene til Vogue, Glamour og norske KK har blant andre omtalt trenden. Har du den mest overdådige genseren på deg, gjerne en med blinkende lys som spiller musikk, har du vunnet familieselskapet.

Nå har den britiske kongefamilien kastet seg på trenden. Selv om vi kanskje alle gjerne skulle sett dronning Elizabeth II (90) i joggebukse eller som her - en stygg julegenser - får vi nok ikke det med det aller første.

Figurene på bildet er nemlig voksfigurer, utstilt på Madame Tussauds i London.

I juletida er det lite som kunne varmet såpass mye som å se hertuginne Kate og prins William i en strikkegenser for to, men det er deres vokstvillinger som har fått æren. Det skal likevel sies at den britiske kongefamilien har hatt en finger med i spillet.

Ifølge Mashable har familien gitt voksmuseet tillatelse til å kle opp de populære dukkene i julegenserne. Det er ikke helt uten grunn.

Artikkelen fortsetter under.

Organisasjonen Save the Children har initiert det som heter «Christmas Jumper Day», som er en kampanje laget for å tjene inn penger til organisasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer