Jan Thomas:

Derfor har han tatt hårtransplantasjon

- Det er vel ingen som betviler at jeg er en forfengelig mann.

AVSLØRING: I podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner» røper førstnevnte at han har gjennomført en hårtransplantasjon. Foto: Tor Lindseth
AVSLØRING: I podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner» røper førstnevnte at han har gjennomført en hårtransplantasjon. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge Lommelegen er arv og mannlige kjønnshormoner noen av de viktigste faktorene til hårtap, og flere menn mister hår av nettopp disse årsakene. Hårtap kan begynne allerede i 20-åra, og mens enkelte blir tynnere i håret over hele hodet, vil andre merke at håret blir tynnere over kronen av hodeskallen.

En av dem som de siste åra har lagt merke til at håret nettopp har tynnet seg ut, er kjendisstylist Jan Thomas (53).

Det er i podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», som 53-åringen har med Einar Tørnquist (37), at stylisten forteller om inngrepet han har gjort for å sikre seg tjukkere hår.

- En forfengelig mann

I podkasten forteller kjendisstylisten at han først la merke til at håret hadde blitt tynnere for noen år siden.

Derfor har han nå gjennomført et inngrep der det høstes hårsekker fra nakkeområdet - som deretter blir transplantert i området man ønsker.

Overfor Dagbladet forteller 53-åringen at han står for valget han har gjort, og at han av den grunn nå velger gå ut og snakke høyt om nettopp dette.

- Er det én ting jeg har opplevd i løpet av karrieren min, så er det at alfamannen, den selvsikre mannen, henter selvsikkerhet fra én av tre ting. Vi henter mye selvsikkerhet fra utseendet vårt, fra størrelsen på det vi har mellom beina, og på lommeboka, mener kjendisstylisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer