«Exit»

Derfor heter serien «Exit»

Sesong to av suksesserien kommer neste fredag.

NY SESONG: NRK har sluppet traileren til den nye sesongen av serien Exit. Video: Rød Løper/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2019 satte «Exit» finansmiljøet og resten av Norge på hodet, og «alle» ville ha en bit av galskapen til NRK-suksessen.

Det var ingen overraskelse at det ble en sesong to, og allerede neste fredag får vi gjensyn med de fire, hensynsløse finansmennene og deres forsmådde koner.

Like opplagt som at det skulle bli flere sesonger, er imidlertid ikke navnet på serien. Exit er som kjent det engelske ordet for utvei, men som tittel på serien er det kanskje ikke selvforklarende.

En flytur fra London

Produsent i Fremantle, Petter Testmann-Koch, forklarer til Dagbladet hvordan serien ble døpt.

- Det har en litt morsom opprinnelse. Jeg og en kollega satt på flytur fra London, og bestemte oss for at vi i løpet av turen skulle finne tittel på serien. På flyet er det en del exit-skilt, forteller han.

Dermed var tankeprosessen i gang.

- Grunnen til at vi landet på det, er at gutta leter etter en utvei, en exit, fra det konforme A4-livet som de mener er kjedelig, fortsetter han.

I innledningen til sesong én hører man Adam, som spilles av svenske Simon J. Berger, forklare at han sliter med å finne spenning i hverdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer