Frank Løke:

Derfor holder Frank Løke romansen hemmelig

- Blir så mye styr.

HEMMELIGHETSFULL: Frank Løke har skapt overskrifter etter at han viste fram en mystisk flørt på Instagram. Her hjemme i huset på Stokke, med en dekorativ figur som skal forestille ham selv, på toppen av Mount Everest, en gang i framtida. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
HEMMELIGHETSFULL: Frank Løke har skapt overskrifter etter at han viste fram en mystisk flørt på Instagram. Her hjemme i huset på Stokke, med en dekorativ figur som skal forestille ham selv, på toppen av Mount Everest, en gang i framtida. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var i påskeferien at tidligere håndballspiller og «Farmen kjendis»-profil Frank Løke (38) delte en rekke bilder fra sitt opphold i Alicante på Instagram, der en uidentifisert kvinne stjal mesteparten av oppmerksomheten.

På tross av at Løke selv, med sin flittige bildedeling, har sørget for å sette fart på ryktene om en mulig ny kjæreste - holder han likevel kortene tett til brystet.

- Folk trenger ikke å få vite alt, forteller han til Dagbladet.

- Morsom greie

Løke, som har mottatt en rekke nysgjerrige henvendelser etter den veldokumenterte Spania-ferien, forklarer at oppholdet i utgangspunktet handlet om å promotere et eget idrettsarrangement.

- Men så hadde jeg med ei dame også, og gjorde det til en morsom greie på Instagram. Jeg ba vel kanskje litt om det sjæl, sier han.

Kvinnen han tilbrakte helligdagene med, ønsker ikke å uttale seg overfor Dagbladet. Løke forteller at han, av hensyn til henne, fremdeles ikke ønsker å fortelle hvem hun er.

- De som kjenner henne klarer selvfølgelig å gjenkjenne henne på bildene. Men det blir så mye styr hvis vi kjører dette fullt ut, og det er ikke et ønske noen av oss har, heller. Derfor er det best å bare ligge lavt akkurat nå, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer