Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Frank Løke:

Derfor holder Frank Løke romansen hemmelig

- Blir så mye styr.

HEMMELIGHETSFULL: Frank Løke har skapt overskrifter etter at han viste fram en mystisk flørt på Instagram. Her hjemme i huset på Stokke, med en dekorativ figur som skal forestille ham selv, på toppen av Mount Everest, en gang i framtida. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
HEMMELIGHETSFULL: Frank Løke har skapt overskrifter etter at han viste fram en mystisk flørt på Instagram. Her hjemme i huset på Stokke, med en dekorativ figur som skal forestille ham selv, på toppen av Mount Everest, en gang i framtida. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var i påskeferien at tidligere håndballspiller og «Farmen kjendis»-profil Frank Løke (38) delte en rekke bilder fra sitt opphold i Alicante på Instagram, der en uidentifisert kvinne stjal mesteparten av oppmerksomheten.

På tross av at Løke selv, med sin flittige bildedeling, har sørget for å sette fart på ryktene om en mulig ny kjæreste - holder han likevel kortene tett til brystet.

- Folk trenger ikke å få vite alt, forteller han til Dagbladet.

- Morsom greie

Løke, som har mottatt en rekke nysgjerrige henvendelser etter den veldokumenterte Spania-ferien, forklarer at oppholdet i utgangspunktet handlet om å promotere et eget idrettsarrangement.

- Men så hadde jeg med ei dame også, og gjorde det til en morsom greie på Instagram. Jeg ba vel kanskje litt om det sjæl, sier han.

Kvinnen han tilbrakte helligdagene med, ønsker ikke å uttale seg overfor Dagbladet. Løke forteller at han, av hensyn til henne, fremdeles ikke ønsker å fortelle hvem hun er.

- De som kjenner henne klarer selvfølgelig å gjenkjenne henne på bildene. Men det blir så mye styr hvis vi kjører dette fullt ut, og det er ikke et ønske noen av oss har, heller. Derfor er det best å bare ligge lavt akkurat nå, sier han.

- Unødvendig mas

Løke utelukker ingenting i framtida, men understreker at han ikke har ny kjæreste.

- Det er litt derfor jeg holder tett om dette, også. Jeg kan snakke om det meste, men for hennes del blir det unødvendig mye mas om dere hadde skrevet navnet hennes nå, sier han.

Hemmelighetsfull om romansen til tross, Løke forsikrer at kvinnen ikke er kjent for offentligheten fra før.

- Det er ikke en kjendis, nei, humrer han.

Som tidligere påpekt er kvinnen han reiste til Spania med ikke kvinnen som ble avbildet sammen med Løke på forsiden av Se og Hørs bladutgave for snart tre uker siden.

Det var i mars at Løke ble koblet til Kongsberg-kvinnen Ida Jaunviksna Bommen (34). De to møtte hverandre i fjor sommer, under innspillingen av «Farmen Kjendis», der Løke var deltaker og Bommen jobbet i produksjonen.

Saken fortsetter under.

FINALEFEST: Se «Farmen Kjendis»-deltaker Stian Sandø lese opp Frank «Action-Frank» Løkes siste post på Instagram. REPORTER: Miriam Bakkejord / VIDEO: Christian Roth Christensen / Redigering: Emilie Rydning Vis mer Vis mer

Verken da eller nå ønsker håndballprofilen å kommentere de ovennevnte romanseryktene.

Samlivsbrudd

Nyheten om at han og kona Anette hadde tatt ut skilsmisse, etter 15 års samliv, ble kjent slutten av februar.

- Jeg kan bekrefte at vi har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker ikke å utdype dette noe nærmere, og ber om forståelse for det, fortalte 38-åringen til Se og Hør den gang.

Løke, som blir boende på odelsgården ved Stokke i Vestfold etter samlivsbruddet, har to døtre med ekskona.

38-åringen gjorde en tydelig figur i årets versjon av «Farmen kjendis», ofte som følge av diverse uoverensstemmelser med andre «Farmen»-kjendiser, der feidene med kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) fikk særlig oppmerksomhet.

Også i forkant av tv-deltakelsen skapte den tidvis rappkjefta vestfoldingen, som er storebroren til håndballesset Heidi Løke (35), overskrifter for utenomsportslige kontroverser.

Rampegutt-stempel

Året før han la håndballskoene på hylla, i 2015, fikk han eksempelvis sparken fra Drammen håndballklubb etter en episode på et julebord. I 2011 var Løke igjen forsidestoff - da brudd på alkoholreglene og regler for leggetid sørget for at han ble kastet ut av den norske VM-troppen.

Han har også fått kjeft for å ha kjøpt smuglerøl sammen med flere lagkamerater, og havnet på glattcelle i Paris etter en OL-kvalikkamp i 2008.

LIGGER IKKE PÅ LATSIDA: Etter å ha lagt håndballkarrieren på is, satser Frank Løke fullt på langdistanseløp. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
LIGGER IKKE PÅ LATSIDA: Etter å ha lagt håndballkarrieren på is, satser Frank Løke fullt på langdistanseløp. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Året etterpå måtte han dessuten svare på hvorfor han hadde ødelagt en hotell-lampe etter EM-banketten.

- Jeg har stått i mange vanskelige situasjoner, men ler av alle historiene nå. Rampegutt-stempelet kan jeg fint leve med, for jeg eier tross alt ikke skam. Av og til får det konsekvenser, men det er sånn jeg er, og alltid har vært, fortalte han til Dagbladet før jul.

Etter å ha dukket opp i «Farmen kjendis» har hverdagen riktignok blitt en litt annen.

- Med «Farmen» har jeg på mange måter fått vist at jeg også er en uhøytidelig og hardtarbeidende kar med mye humor, som ikke bare finner på rampestreker, fortalte han i begynnelsen av februar, etter å ha røket ut av programmet.

BRAKK STAVEN: Frank Løkes forsøk på å ta revansj over «Farmen»-kollega Martine Ek Hagen gikk ikke helt etter planen. Foto: Goodwill / Birkebeinerrennet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!