Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Grunde Myhrer:

Derfor holder han kjæresten hemmelig

Grunde var svært avslørende i lørdagens samba, men privat holder «Skal vi Danse»-deltakeren kortene tett til brystet.

HEMMELIGHETSFULL: Grunde Myhrer (21) vil ikke røpe kjærestens identitet. Foto: NTB Scanpix.
HEMMELIGHETSFULL: Grunde Myhrer (21) vil ikke røpe kjærestens identitet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Grunde Myhrer (21), tidligere kjent som «Paradise»-Grunde, gjør denne høsten suksess på parketten i «Skal vi Danse». De to første lørdagene var han dommernes favoritt i det populære danseprogrammet.

Under lørdagens sending av «Skal vi Danse» kunne man se Myhrer i en het samba med sin dansepartner Ewa Trela, men på det private holder den tidligere proff-svømmeren sin kjæres identitet tett til brystet.

Tidlig i høst kunne Myhrer avsløre at han ikke lenger er singel, men han har ingen planer om å røpe hvem den utkårede er.

- Jeg tenker at hun skal få ha sitt privatliv. Og når tida er riktig, så får det heller komme da, sier han til Dagbladet etter lørdagens sending.

Viser ny side

21-åringen holdt en lav profil som deltaker i realityserien «Paradise Hotel», sammenliknet med flere av de andre deltakerne, og tok avstand fra både sengekos og alkohol på tv-skjermen. Selv om det verken ble finaleplass eller premie på 21-åringen, vant han mange av TV-seernes hjerter.

Han opplever å ha vært tro mot seg selv og sine verdier både i Paradise Hotel og høstens «Skal vi Danse», og bekymrer seg derfor ikke over å plutselig framstå annerledes.

- Jeg føler ikke at jeg endrer image, fordi jeg alltid har prøvd å være meg selv, og vise fram og stå for de verdiene jeg har. Det følte jeg at jeg klarte veldig bra på «Paradise», men jeg har lyst til å vise enda mer av hvem jeg er gjennom «Skal vi Danse», og fortsetter:

- Dere får se Grunde på godt og vondt. Man får kanskje se sider som man aldri før har sett av Grunde da.

Saken fortsetter nedenfor.

SENSUELL DANS: Grunde var tidlig blant dommernes favoritter i «Skal vi Danse». Under lørdagens sending var han å se i en svært sensuell samba med dansepartneren Ewa. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
SENSUELL DANS: Grunde var tidlig blant dommernes favoritter i «Skal vi Danse». Under lørdagens sending var han å se i en svært sensuell samba med dansepartneren Ewa. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Til tross for sin forholdsvis uskyldige profil på realityserien som ellers titt og ofte skaper overskrifter, har Myhrer merket at det finnes klare ulemper med en slik deltakelse.

- Folk har fordommer, og det er selvfølgelig synd at folk har det. Sånn burde det ikke være, folk burde være mere åpne. Men jeg føler jeg får vist hvem jeg er gjennom dette programmet, og det er det som er viktig for meg. Da får jeg kanskje vist at de fordommene folk har kanskje ikke helt stemmer. At mange har litt forutinntatte meninger uten å kjenne personen riktig, forklarer han og fortsetter:

- Man har et program og man har et navn, og så kobler man de to sammen og så har en mening om det, i stedet for å virkelig se personen bak det.

Vil prioritere teknikken

Paradise- deltakelsen har naturligvis hatt positive utfall for Myhrer, da det nettopp har åpnet opp for muligheter som deltakelsen i «Skal vi Danse». Grunde sier han prioriterer det tekniske i dansingen over show-biten, og bryr seg derfor ikke så mye om tilbakemeldingene han får rundt at han er sexy på dansegulvet.

- Jeg vil danse teknisk best mulig, og vise at jeg faktisk kan danse. Det er også derfor dommernes tilbakemeldinger betyr en del for meg.

I lørdagens episode fikk man nemlig se at 21-åringen tok forrige ukes tilbakemeldinger fra dommerne svært tungt. At noe han har jobbet hardt for ikke får de tilbakemeldingene han ønsket, stikker derfor dypt hos konkurransemannen.

- Akkurat nå betyr «Skal vi Danse» veldig mye for meg, det er det jeg legger hjertet og sjelen i akkurat nå.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!