Herman Flesvig:

Derfor holder han kjæresten skjult

Komiker Herman Flesvig letter på sløret om hvorfor han holder forholdet sitt privat.

PRIVAT: Komiker Herman Flesvig ønsker sjeldent å uttale seg om privatlivet sitt, men gjør imidlertid et lite unntak i et nytt intervju. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PRIVAT: Komiker Herman Flesvig ønsker sjeldent å uttale seg om privatlivet sitt, men gjør imidlertid et lite unntak i et nytt intervju. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske komikeren Herman Flesvig (28) er i vinden om dagen med NRK-serien «Førstegangstjenesten». Den ferske serien har fått terningkast i toppsjiktet, blant annet en sekser fra Dagbladets anmelder.

På privaten ser det også ut til å gå svært bra for komikeren, som i midten av juni kunne røpe at han hadde fått seg kjæreste. Avsløringen kom etter at det over lengre tid hadde versert rykter om at 28-åringen hadde funnet kjærligheten.

- Jeg er en veldig heldig gutt som får være sammen med henne, sa Flesvig til Dagbladet under årets Gullruten-utdeling i juni.

Kort tid seinere ble det kjent at paret også hadde blitt samboere.

Hyllet kjæresten

Siden den gang har komikeren holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om kjæresten, og han har heller ikke delt noen bilder av sin utkårede i sosiale medier.

Denne uka overrasket imidlertid Flesvig da han delte et innlegg på Instagram hvor han blant annet hyllet kjæresten.

I Instagram-innlegget som omhandlet den overveldende responsen han hadde mottatt for de nye episodene av «Førstegangstjenesten», skrev han blant annet følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer