Daniel Radcliffe:

Derfor holder «Harry Potter»-stjerna seg unna sosiale medier

- Jeg ville vært elendig på det.

HOLDER SEG UNNA: Det er nok flere fans som har lagt merke til at Daniel Radcliffe (29) ikke er å finne på noen av de sosiale mediene. Nå forteller stjerna hvorfor. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SEG UNNA: Det er nok flere fans som har lagt merke til at Daniel Radcliffe (29) ikke er å finne på noen av de sosiale mediene. Nå forteller stjerna hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2001 ble den britiske barneskuespilleren Daniel Radcliffe (29) stjerne over natta, da han spilte hovedrollen i den første «Harry Potter»-filmen.

I ti år spilte han den unge trollmannen Harry Potter, og var en del av et magiunivers som tok verden med storm. Radcliffe har derfor sett seg nødt til å vokse opp i rampelyset, da alles øyne var rettet mot ham i mange år.

Men er det noe fans har bitt seg merke i, så er det at den unge stjerna aldri har vært å finne på sosiale medier, og søker du ham opp på Twitter, Facebook eller Instagram, vil du bare finne falske kontoer.

Fortalte hvorfor

Nylig gjestet den kjente skuespilleren tv-programmet «Busy Tonight», gjengitt av Contact Music, hvor kan fortalte om hva han føler for sosiale medier, og hvorfor han ikke er å finne der.

- Det er ikke det at jeg ikke liker det, men jeg ville vært elendig på det. Jeg hadde bare kranglet, sier han i programmet, før han legger til:

- Jeg har ikke den mentale styrken som kreves for Internett. Jeg er redd jeg ikke hadde vært streng nok til å klare det selv. Så da hadde det blitt noen andres ansvar, og da hadde all autentisitet vært borte. Jeg har aldri følt meg komfortabel med det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer