Tone Damli:

Derfor holder hun dattera hjemme

- Et helt bevisst valg.

HJEMMETID: Tone Damli (32) og samboeren Markus Foss (37) holder datteren Billie (5) hjemme fra barnehagen. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB scanpix
HJEMMETID: Tone Damli (32) og samboeren Markus Foss (37) holder datteren Billie (5) hjemme fra barnehagen. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv om mange trolig er lettet over å kunne sende barna i barnehagen igjen, har ikke alle vært ikke like skråsikre på at myndighetenes anbefaling er det beste alternativet.

Flere kjendisforeldrene har diskutert tematikken flittig seg imellom, der eksempelvis Linni Meister (34) vil holde sønnen hjemme, mens Einar Tørnquist (37) sender dattera i barnehagen. Nå forteller Tone Damli (32) at hun er blant dem som holder barn hjemme.

I et innlegg på Instagram, publisert før helga, skriver ettbarnsmoren følgende:

«KaranTone - og sånn går nå dagene. Stort sett i treningstights, uten sminke og høy solfaktor. Vi er ute på øya, som i mine øyne er verdens beste plass å være. Her er det ingen biler, null stress og fritt for corona. Vi har valgt å ikke sende Billie i barnehagen ennå, og det er rett og slett fordi vi har mulighet til å vente. Stay safe».

- Handler ikke om meg

Overfor Dagbladet begrunner Damli valget om å holde 5-åringen sin hjemme:

- Det er et helt bevisst valg at vi ikke har sendt Billie i barnehagen. For det første har vi tatt alt rundt corona på stort alvor, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer