Marion Ravn:

Derfor holder hun kjæresten skjult

Marion Ravn nekter å dele bilder eller snakke om kjæresten hun har vært sammen med i snart to år.

HEMMELIG KJÆRESTE: Marion Ravn og kjæresten har vært sammen i snart to år. Enda har ikke artisten delt et eneste bilde av ham. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HEMMELIG KJÆRESTE: Marion Ravn og kjæresten har vært sammen i snart to år. Enda har ikke artisten delt et eneste bilde av ham. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I et større intervju med Dagbladet Magasinet i 2017 kunne artist og den tidligere «X-Factor»-dommeren Marion Ravn (34) avsløre at hun hadde funnet lykken på ny, to år etter at det ble kjent at hun og snowboard-stjerna Andreas Ygre Wiig (37) hadde gjort det slutt.

- Nå har jeg det veldig fint, og kan si noe jeg ikke har sagt før: Jeg har fått kjæreste. Vi har det veldig bra sammen. Han tilhører ikke underholdningsbransjen. Ikke idrettsbransjen heller, for øvrig. Han har ikke et kjent navn, og vil heller ikke ha det, sa 34-åringen til Magasinet den gang.

Snart to er gått, og fortsatt har ikke Ravn røpet en eneste detalj om mannen som har kapret hjertet hennes. Da Dagbladet møtte popartisten på premieren til teateroppsettingen «Trollmannen fra Oz» på Chateau Neuf i Oslo, kom hun også alene.

- Nei, han er ikke her i kveld, fortalte Ravn, som til gjengjeld hadde tatt med seg niesen sin til den storslåtte premieren.

Holdes hemmelig

Ifølge Ravn er det kjæresten som selv ønsker å holdes utenfor offentlighetens søkelys.

- Han har ikke lyst til å være en del av det livet her, og få oppmerksomhet. Han har lyst til å være i fred, så derfor blir det sånn, sa Ravn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.