Peg Parnevik og Filip Lamprecht:

Derfor holdt de bruddet skjult

- Vi følte at det kom til å eksplodere.

BRUDD: Peg Parnevik avslører hvorfor hun og ekskjæresten holdte bruddet skjult. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Peg Parnevik avslører hvorfor hun og ekskjæresten holdte bruddet skjult. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Bruddet mellom den svenske TV-profilen og influenseren Peg Parnevik (26), og den halvnorske kjendissønnen Filip Lamprecht (24), fikk massiv oppmerksomhet. Det var i juni det ble kjent at forholdet hadde tatt slutt etter seks år sammen.

Kort tid seinere lettet Parnevik på sløret om bruddet i podkasten sin «Pillowtalk med Peg & Penny».

- Det er bare kjærlighet. Jeg elsker Filip og kommer alltid til å gjøre det, og han føler det samme. Vi har kontakt hele tida, og jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men jeg er lykkeligere enn noen gang. Jeg føler meg som meg selv igjen, sa hun den gang.

I etterkant har Parnevik ifølge seg selv opplevd å få mye hat, samt at hun mistet tusenvis av følgere - etter å ha delt et bilde av en ny flørt. Fansen var med andre ord ikke fornøyd med hvordan hun håndterte bruddet.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

- Kom til å eksplodere

Nå har hun derimot stilt opp til et stort intervju med Expressen, hvor hun går nærmere inn på bruddet, tida etter og den nye kjæresten.

I intervjuet deler hun flere private detaljer, der hun blant annet forteller at hun gikk gjennom en svært vanskelig periode etter at det ble slutt.

Det stormet som mest rundt 26-åringen da Lamprecht skulle være med i den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's dance».

- Jeg ville selvfølgelig at han skulle være med, jeg var hans største fan. Men folk bare hatet meg. Jeg vet ikke hvorfor. Det var som om jeg var i veien for noe, kanskje forholdet deres til ham?

På spørsmål om duoen gjorde det slutt under «Let’s dance», og bare latet som om de fremdeles var sammen etter det, svarer hun følgende:

- Vi bestemte oss begge for at vi lot det være akkurat nå. Jeg visste at det ville være enda verre hat mot meg da og i mange medier. Vi følte at det kom til å eksplodere, at alle ville snakke om det og alle snakket allerede om forholdet vårt, og vi følte at vi kanskje ikke skulle helle enda mer bensin på bålet.

I løpet av sommeren hadde eksparet blitt enige om å la bruddryktene forsvinne litt av seg selv, for å se hva som kom til å skje.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Helt på bunnen

Parnevik forteller videre til Expressen at 2021 har vært det beste, men også det verste året i livet hennes. Hatet som hun måtte stå i kom imidlertid som et sjokk for henne, spesielt siden hun ikke engang var med i programmet.

På et tidspunkt befant hun seg nemlig helt på bunnen, men i stedet for å grave seg enda lenger ned, spurte hun heller seg selv om hvilken person hun faktisk ville være.

- Jeg vil ikke være denne personen som folk synes er så hard, kald, bitter og kontroversiell. Jeg er det noen ganger, jeg kan være veldig cocky, men jeg er også en person som er veldig sårbar, sensitiv og tusen andre ting. Og det føles som om folk har begynt å forstå det, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer