SKAL GIFTE SEG: Elin Bergius og Christian Fredrik Trænes avslører forlovelse overfor Se og Hør. Foto: Privat
SKAL GIFTE SEG: Elin Bergius og Christian Fredrik Trænes avslører forlovelse overfor Se og Hør. Foto: PrivatVis mer

«Paradise»-Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes:

Derfor holdt de forlovelsen skjult i to år

- Vi gifter oss neste år, avslører «Paradise»-Elin.

Lite visste Elin Bergius (24) og Christian Fredrik Trælnes (23) at de skulle finne ekte kjærlighet på «Paradise Hotel», da de møtte hverandre under innspilling i 2015.

De er et av «Paradise»-par som har bevart kjærligheten også utenfor det skandaleombruste hotellet. Siden de to entret TV-skjermen for snart fire år siden, har de flyttet sammen til Stavanger, fått to barn, hund, hus og bil.

Nå avslører også duoen at de har forlovet seg.

Holdt forlovelsen skjult

Det er på Instagram Stories at Bergius avslørte seg selv, ved å legge ut et noe kryptisk bilde av en brudesalong med påfølgende tekst: «Den som vet den vet».

AVSLØRT: Det var dette bilde Elin Bergius la ut på Instagram, der hun avslørte forlovelsen. Foto: Skjermdump, Instagram
AVSLØRT: Det var dette bilde Elin Bergius la ut på Instagram, der hun avslørte forlovelsen. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Når Dagbladet tar kontakt med 24-åringen, bekrefter den tidligere realitystjernen at det stemmer at hun og Christian Fredrik Trælnes, eller CF som han blir omtalt som, skal gifte seg.

- Ja, det stemmer. Vi ble forlovet i 2016, men har ikke snakket så høyt om det. Ting gikk veldig raskt mellom oss, så jeg var litt redd for at folk skulle dømme, forteller Bergius.

MÅTTE HJEM: Det var Julie Grindbakken som måtte pakke sakene etter den overraskende vrien i «Paradise Hotel». Video: TV3 Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/avslorer-helseproblemer-etter-paradise-hotel-exit---var-veldig-toft/69744618 Vis mer

Fridde foran Justin Bieber

Til Dagbladet forteller hun at frieriet skjedde på den mest romantiske måten hun kunne se for seg. 24-åringen, som er stor fan av popsangeren Justin Bieber, ble fridd til under en Justin Bieber-konsert for to år siden.

- Det var helt perfekt, sier 24-åringen.

Duoen er godt i gang med bryllupsplanene, og vet akkurat hvordan drømmebryllupet, som finner sted neste år, skal være.

Vil ri på en hvit hest

- Vi skal gifte oss i domkirken i Stavanger. Jeg har en drøm om å komme ridende på en hvit hest til kirken, akkurat som i en prinsessefilm, men CF bare ler av meg. Men det kommer til å skje, konstaterer hun.

Bryllupsplanleggingen er det paret som står for selv, og for at alt skal bli akkurat som de ønsker at det skal bli, har de tatt seg god tid.

- Bryllup koster mye penger, og den dagen jeg gifter meg vil jeg ikke tenke på noe annet enn å kose meg. Derfor har vi valgt å sette bort alt av matlaging og annet til andre folk. Vi har dermed måttet spare penger, og brukt god tid til å planlegge, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Nå nærmer imidlertid bryllupet seg med stormskritt, og duoen skal som nevnt gifte seg allerede neste år.

- Nå er vel det meste bestilt og ordnet. I dag har vi blant annet ordnet en kokk.

Helt annet liv

At livet har forandret seg for Bergius og Trælnes de siste fire åra, er ikke til å stikke under stol.

Selv må Elin klype seg i armen.

- Jeg får helt frysninger av å tenke på det. Vi lever et helt annet liv nå, så jeg tenker nesten ikke lenger på at det var på «Paradise Hotel» i Mexico at vi møttes for første gang, sier hun til Dagbladet.

Det var i juni 2016 at de ble foreldre for første gang til lille Juni. Et år seinere kunne de ønske sitt andre barn, dattera Belle, velkommen til verden.

At den lille familien storkoser seg om dagen, er ikke vanskelig å se. Stadig deler både paret glimt fra hverdagen via deres kontoer i sosiale medier.