«Farmen kjendis»

Derfor holdt han seieren hemmelig

Erik Alfred Tesaker gikk til topps søndag kveld. Barna fikk vite om seieren samtidig som resten av landet.

VINNER: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis» søndag kveld. Her fra feiringen med familien hjemme på Gyland. Foto: Privat
VINNER: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis» søndag kveld. Her fra feiringen med familien hjemme på Gyland. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jubelen sto i taket på tv-skjermen søndag kveld, da oppfinner Erik Alfred Tesaker (40) gikk til topps i «Farmen kjendis». I seks uker har spenningen rundt hvem som til slutt ville stå igjen seirende bygget seg opp, og det samme har det hjemme hos Tesaker på Øystøl i Gyland.

Han og kona, Ellen Marie, har nemlig ikke fortalt sine tre barn om hvordan det gikk med faren i serien. Med andre ord fikk de vite samtidig som resten av Norge at det faktisk var faren deres som vant hele greia.

Ante ingenting

Til Dagbladet forteller Tesaker at det var deilig å endelig kunne fortelle dem om seieren.

- Nå når finalefesten i Oslo først ble avlyst, var det fantastisk å kunne få feire med barna. Vi holdt stor gallafest i oppfinnerheimen og festet til langt på natt, sier han stolt.

Det kan for mange være vanskelig å holde noe så stort hemmelig for sine nærmeste, men 40-åringen og kona lykkes altså med å holde spenningen i live helt inn.

- Vi ønsket å holde det hemmelig for dem så de både slapp belastningen om å måtte bære på hemmeligheten så lenge, samtidig som de fikk oppleve spenningen når jeg deltok i konkurransen, forklarer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer