Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Derfor kliner de til

Kourtney Kardashian avslører trikset sitt.

TURTELDUER: Kourtney Kardashian og Travis Barker legger ikke skjul på at de er stormforelsket. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB
TURTELDUER: Kourtney Kardashian og Travis Barker legger ikke skjul på at de er stormforelsket. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB Vis mer
Publisert

De som følger med på Kardashian-familien er ikke fremmed for synet av Kourtney Kardashian (43) og ektemannen Travis Barker (47) som kliner til.

Paret gjør lite for å skjule kjærligheten for hverandre i offentligheten. Det er nemlig ofte de illustrerer stormforelskelsen i form av kyss og kos for tilskuere, også på rød løper.

Sminketriks

I forrige ukes episode av «The Kardashians» forklarer realitystjerna at hun og ektemannen går for tungekyss på rød løper av en spesiell grunn.

«Poosh»- grunnleggeren forklarer nemlig at tungekysset er en form for sminketriks.

- ER DET MULIG?: Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen reagerer på en uttalelse til Kourtney Kardashian. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: Regjeringen / NTB. Vis mer

Tungetrikset sørger for at realitystjerna ikke søler leppestiften sin på ektemannen. Samtidig sørger hun for å ikke ødelegge sin egen sminke.

- Vi vil heller ikke kysse, så vi kysser med tungene våre, sier den eldste Kardashian-søstera i episoden.

Det er ikke første gang 43-åringen snakker ut om parets offentlige kjærlighetserklæringer. I første sesong av den populære oppfølgeren til «Keeping up With The Kardashians», forklarte hun at det er en sunn «del av forholdet».

Realitystjerna la også til at hun mener det er viktig for barna å se det.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Alle gode ting er tre

Kardashian-Barker-paret giftet seg i år. Det var imidlertid ikke nok med bare ett bryllup for det superforelskede paret.

Turtelduene har nemlig giftet seg hele tre ganger. Det første bryllupet fant sted i Las Vegas, det andre i Santa Barbara og det tredje i italienske Portofino.

Den første seremonien var riktignok uten en gyldig ekteskapslisens.

Til tross for de mange giftermålene, er ekteparet fortsatt ikke samboere. Barker og Kardashian har ikke flyttet ennå av hensyn til barna. Selv om de ikke bor sammen, er de ikke mer enn et steinkast unna hverandre. Paret bor nemlig i samme nabolag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer