Thea Sofie Loch Næss:

Derfor klippet hun seg

Thea Sofie Loch Næss' nye frisyre vekker oppsikt.

HEI SVEIS: Den norske skuespilleren Thea Sofie Loch Næss har vært kjent internasjonalt for sine lange, blonde lokker. Nå har hun derimot gått i en helt annen retning. Foto: Nicolas Peyrau
HEI SVEIS: Den norske skuespilleren Thea Sofie Loch Næss har vært kjent internasjonalt for sine lange, blonde lokker. Nå har hun derimot gått i en helt annen retning. Foto: Nicolas Peyrau Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den norske skuespilleren Thea Sofie Loch Næss (23) er i vinden som aldri før. De siste åra har hun vært å se i en rekke store produksjoner, og hadde nylig hovedrollen i TV 2-serien «Hjerteslag». Serien har for øvrig fått grønt lys for ny sesong.

Internasjonalt er hun kjent for rollen sin som Skade i «The Last Kingdom», blant annet. Hun har ingen planer om å forsvinne fra rampelyset med det aller første, heller. Snart blir hun å se i Viaplay-serien «Delete Me», som handler om vennskap, sjalusi, sex og hacking, blant annet.

Innspillingen har akkurat begynt, og det er ikke alle roller man kan spille like enkelt. For at 23-åringen bedre skulle passe inn i sin rolle i serien, tok hun nemlig en drastisk avgjørelse. Hun har gjennomgående hatt blondt, langt hår i seriene og filmene hun har spilt i, men det har hun bokstavelig talt sakset bort for denne rollen.

Hei, sveis!

Overfor Dagbladet forteller skuespilleren at det ikke var en vanskelig avgjørelse.

- Når man skal bygge en karakterer er det veldig effektivt å endre på utseendet. Da Marie og jeg skulle finne fram til Marit var vi begge enige om at vi ville finne en helt ny look til meg. Vi så på referanser og sånt sammen, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer