Tone Damli:

Derfor kom hun «alene» på kjendisfesten

Tone Damlis kjæreste var derimot ikke langt unna.

STRÅLTE: Toen Damli dukket opp i en glitrende kreasjon torsdag kveld. Den rød løperen måtte hun derimot gå ned alene, selv om kjæresten hennes var til stede. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STRÅLTE: Toen Damli dukket opp i en glitrende kreasjon torsdag kveld. Den rød løperen måtte hun derimot gå ned alene, selv om kjæresten hennes var til stede. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kveld åpnet Petter Stordalen dørene til sitt nye hotell The Hub, midt på Jernbanetorget i Oslo. Flere kjendiser hadde dukket opp for å kaste glans over prosjektet, blant andre artist og programleder Tone Damli (30).

Hun ble lenge stående og prate med Gunhild Stordalen, kona til den ambisiøse hotellmogulen. De to ble kjent med hverandre for flere år siden, og møtes ofte på arrangementer som dette.

GODE VENNER: Tone Damli og Gunhild Stordalen ble stående å prate en god stund før de dukket opp på rød løper. Damli iført kjole fra Ravn, mens Stordalen hadde på en kreasjon fra H&M sin Conscious-kolleksjon. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GODE VENNER: Tone Damli og Gunhild Stordalen ble stående å prate en god stund før de dukket opp på rød løper. Damli iført kjole fra Ravn, mens Stordalen hadde på en kreasjon fra H&M sin Conscious-kolleksjon. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Det samme forholdet kan Damli sies å ha til flere av de andre gjestene som møtte opp. Den rød løperen valgte hun derimot å gå ned alene.

- Stolt

Det var ikke helt tilfeldig. For mens artisten var der for å kose seg, måtte samboeren hennes, Markus Foss (36), jobbe på hotellet.

SNAPCHAT: Tone Damli var ute og kjørte bil da hun fikk lyst til å synge - og filme det med mobilen. Video: Tone Damli / Snapchat Les saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/delte-snapchat-video-bak-rattet/70635224 Vis mer

- Han jobber her, forteller hun, og ler.

- Han jobber i eventbyrået som har arrangementet. Han har vært ganske travel med det i en god stund nå, så jeg er her alene og koser seg. Vi har skaffet barnevakt. Kanskje jeg ser han rundt her i løpet av kvelden, flirer hun.

Flere ganger i løpet av kvelden løp han rundt på løperen, og fikset diverse ting. Han rettet blant annet på teppet kjendisene gikk på, slik at det skulle se bra ut på bilder. Dessuten sto han som en slags vakt ved løperen.

BUSINESS AND PLEASURE: Markus Foss var på jobb under det gedigne arrangementet, mens samboeren koste seg på fest. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BUSINESS AND PLEASURE: Markus Foss var på jobb under det gedigne arrangementet, mens samboeren koste seg på fest. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Det er litt artig, men jeg er fryktelig stolt av ham, avslører Damli.

Selv om det var nok å gjøre på jobb, etter som Stordalen hadde invitert gjester i tusentallet, tok han seg tid til å stille opp med samboeren på et par bilder. De kysset også for fotografene, før Foss igjen måtte tilbake på arbeid.

Når de to turtelduene ikke er på fest, nyter de tilværelsen sammen i Bærum sammen med dattera Billie (4). Boligen deres har derimot skapt mye leven opp gjennom åra.

Boligdrama

I 2015 kjøpte de eiendommen «Villa Solum» sammen, for 9,4 millioner kroner. Det bød på flere problemer enn løsninger for dem.

I mai ble det kjent at Damli og samboeren hadde lagt ut deler av tomten for salg. Prisantydning var på 7 950 000 kroner, og i høst gikk salget i boks.

Tomten paret har solgt skal ligge på 800 kvadratmeter, og er skilt fra tomten som Damli og Foss har store planer om å bygge sin drømmebolig på.

COMEBACK: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

Opprinnelig var planen å pusse opp millionvillaen, som var over 90 år gammel da de kjøpte den. På grunn av husets tilstand valgte paret imidlertid å levere en søknad til Bærum kommune om å rive villaen for å bygge et nytt hus på tomten.

Da denne planen ble kjent, forsøkte flere ukjente personer å sette en stopper for parets ønskede byggeprosjekt. Blant annet møtte de to motstand fra flere falske klagere.

- Jeg synes det er veldig kjedelig at noen vil stikke kjepper i hjulene for oss. Selvfølgelig ønsker man at alt skal gå knirkefritt når man er i en slik prosess. Det viser seg jo at slik er det ikke, har Tone tidligere sagt til TV 2-programmet «God kveld Norge».

Grunnet boligproblemene har Damli og Foss bodd hos artistens svigerfar sammen med dattera. I august i fjor fortalte imidlertid førstnevnte at hun og kjæresten hadde flyttet ut fra kjelleren til svigerfar.

- Vi har flyttet inn i noe eget, og det er veldig deilig. Det har gått veldig fint, men det å bo i kjelleren hos svigerfar er ikke for alle, sa Damli til VG den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer