Tone Damli:

Derfor kom hun «alene» på kjendisfesten

Tone Damlis kjæreste var derimot ikke langt unna.

STRÅLTE: Toen Damli dukket opp i en glitrende kreasjon torsdag kveld. Den rød løperen måtte hun derimot gå ned alene, selv om kjæresten hennes var til stede. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STRÅLTE: Toen Damli dukket opp i en glitrende kreasjon torsdag kveld. Den rød løperen måtte hun derimot gå ned alene, selv om kjæresten hennes var til stede. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kveld åpnet Petter Stordalen dørene til sitt nye hotell The Hub, midt på Jernbanetorget i Oslo. Flere kjendiser hadde dukket opp for å kaste glans over prosjektet, blant andre artist og programleder Tone Damli (30).

Hun ble lenge stående og prate med Gunhild Stordalen, kona til den ambisiøse hotellmogulen. De to ble kjent med hverandre for flere år siden, og møtes ofte på arrangementer som dette.

Det samme forholdet kan Damli sies å ha til flere av de andre gjestene som møtte opp. Den rød løperen valgte hun derimot å gå ned alene.

- Stolt

Det var ikke helt tilfeldig. For mens artisten var der for å kose seg, måtte samboeren hennes, Markus Foss (36), jobbe på hotellet.

- Han jobber her, forteller hun, og ler.

- Han jobber i eventbyrået som har arrangementet. Han har vært ganske travel med det i en god stund nå, så jeg er her alene og koser seg. Vi har skaffet barnevakt. Kanskje jeg ser han rundt her i løpet av kvelden, flirer hun.

Flere ganger i løpet av kvelden løp han rundt på løperen, og fikset diverse ting. Han rettet blant annet på teppet kjendisene gikk på, slik at det skulle se bra ut på bilder. Dessuten sto han som en slags vakt ved løperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer