Prins Philip er død:

Derfor kommer hun ikke i begravelsen

Prins Harry vil være til stede - uten kona.

KOMMER IKKE: Mens Prins Harry reiser for å ta farvel med bestefaren, blir hertuginne Meghan hjemme. Foto: Adam Davy/Pa Photos/NTB
KOMMER IKKE: Mens Prins Harry reiser for å ta farvel med bestefaren, blir hertuginne Meghan hjemme. Foto: Adam Davy/Pa Photos/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag ble det kjent at prins Harry (36) vil reise fra USA for å delta i bestefaren, prins Philips, begravelse, som vil finne sted i St Georges kapell i Windsor neste lørdag, 17. april, klokka 16.00 norsk tid.

Prinsen, som er ektemannen til dronning Elizabeth (94), gikk som kjent bort fredag, 99 år gammel.

Mens det ble bekreftet at prins Harry vil returnere til Storbritannia, var det ikke kjent om han ville få selskap av sin gravide kone hertuginne Meghan (39).

Blir hjemme

Nå kan imidlertid en talsperson for paret fortelle at Meghan ikke blir å se i den kongelige begravelsen etter råd fra legen sin. Duoen venter som kjent ei lita jente til sommeren, og 39-åringen har derfor fått beskjed om at det ikke er lurt å reise så seint i svangerskapet, skriver People.

Da hertugparet av Sussex lot seg intervjue at Oprah Winfrey tidligere i år, kunne paret altså røpe at deres kommende barn er ei lita jente, som er venta til sommeren.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, tror at Meghans fravær naturligvis vil føre til reaksjoner og spekulasjoner.

- Vi vet ikke eksakt når Meghan skal føde, bare at det er til sommeren. For alt vi vet er det tidlig på sommeren, og en så lang reise som høygravid er ikke særlig bra. Her skal hun også ha fått råd fra legen sin om å avstå fra å reise, sier Vagle, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer