Karlie Kloss:

Derfor kuttet hun samarbeidet

Den verdensberømte modellen tok et drastisk valg i 2015.

STJERNEMODELL: Karlie Kloss (26) bemerket seg tidligere som modell. Nå røper hun årsaken til at hun i 2015 bestemte seg for å legge modellkarrieren på hylla. Hun fortsatte imidlertid som «engel» for Victoria's Secret i et par år til etter det. Her på catwalken for merket i 2017. Foto: NTB Scanpix
STJERNEMODELL: Karlie Kloss (26) bemerket seg tidligere som modell. Nå røper hun årsaken til at hun i 2015 bestemte seg for å legge modellkarrieren på hylla. Hun fortsatte imidlertid som «engel» for Victoria's Secret i et par år til etter det. Her på catwalken for merket i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen Karlie Kloss (26) ble verdenskjent da hun gikk på catwalken for den berømte undertøysgiganten Victoria's Secret mellom 2013 og 2017.

Første gang man kunne se henne posere, var allerede som 14-åring. Da debuterte hun på forsiden av bladet «Scene Magazine».

I åra som fulgte slo hun for alvor gjennom, og dukket opp på forsider til berømte motemagasiner som Vogue, Vanity Fair, ELLE og Dazed & Confused.

Hun medvirket også i reklamer for kjente merker som Oscar De La Renta, YSL, Gucci, Louis Vuitton, Versace, Hermès, Marc Jacobs og mange flere.

Hun var en av de best betalte modellene i verden, og ifølge britiske Express tjente hun hele 6,8 millioner pund i 2017, noe som tilsvarer over 73,5 millioner norske kroner.

Kloss var en av de såkalte «Victoria's Secret-englene» fram til hun bestemte seg for å slutte som modell for det legendariske merket i 2015. Nå avslører stjerna hvorfor hun plutselig tok det drastiske valget om å legge modellkarrieren på hylla.

Våren 2015 kom nyheten om at hun skulle slutte for det berømte undertøysmerket, men ifølge ELLE ble det ikke satt en sluttdato for modellen, og hun var fortsatt å se på catwalken i 2017. Men deretter sa det stopp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer