Prinsesse Madeleine:

Derfor mangler hun

Prinsesse Madeleine skal feire jul med kongefamilien.

JUL I SVERIGE: Prinsesse Madeleine tilbrakte sommeren i Sverige - nå kommer hun også hjem til jul. Foto: Shutterstock/NTB
JUL I SVERIGE: Prinsesse Madeleine tilbrakte sommeren i Sverige - nå kommer hun også hjem til jul. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember ble det kjent at prinsesse Madeleine (39) og familien, som til vanlig er bosatt i Florida i USA, kommer til Sverige for å feire jul med den svenske kongefamilien.

- Kongefamilien feirer julehøytida privat. Men prinsesse Madeleine og familien har tenkt å komme hjem og feire jul med familien, og hun gleder seg veldig, sa hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren da gladnyheten ble offentliggjort.

Det er liten tvil om at det svenske folket liker aller best at kongeparets yngste datter tilbringer tid på svensk jord, noe som hun ikke har gjort så altfor mye av de siste åra - spesielt på grunn av coronapandemien.

Avslører

Nå kan svenske Hänt også avsløre en annen tradisjon «Madde» har gått glipp av dette året. I likhet med den norske kongefamilien sender også den svenske «Året med kungafamiljen», hvor seerne får et innblikk i de kongeliges oppdrag gjennom det snart tilbakelagte året.

Ifølge det svenske nettstedet glimrer imidlertid Madeleine med sitt fravær i år.

- Når det gjelder SVTs kongeprogram er dette også påvirket av pandemien, og prinsesse Madeleine og familien lever og bor i USA. De offisielle oppdragene har derfor naturligvis vært færre, sier informasjonssjef Margareta Thorgren, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.