Fyrstinne Charlene:

Derfor måtte hun operere

Fyrstinne Charlene avslører hvordan hun ble alvorlig syk i Sør-Afrika.

ALVORLIG SYK: Fyrstinne Charlene ble svært syk under en reise til Sør-Afrika i mai. Her er hun med ektemannen fyrst Albert. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
ALVORLIG SYK: Fyrstinne Charlene ble svært syk under en reise til Sør-Afrika i mai. Her er hun med ektemannen fyrst Albert. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene (43) av Monaco har den siste tida vært tvunget til å oppholde seg i hjemlandet Sør-Afrika på grunn av alvorlig sykdom. Fyrstinna var på reise på Afrikas sørkyst i mai da hun ble lagt inn på sykehus og operert for en infeksjon i øre, nese og hals.

Charlene får ikke lov til å fly etter operasjonen, og har derfor måtte bli værende i Sør-Afrika. Sykeleiet førte også til at hun ikke fikk feiret ti års bryllupsdag sammen med ektemannen fyrst Albert (63) tidligere i juli.

43-åringen har nå vært i utlandet i snart to måneder, og i et nytt intervju med den sørafrikanske nyhetskanalen News24 forteller hun mer om hvordan det står til med helsa.

Avslører årsaken

I intervjuet forteller hun for første gang om årsaken til at sykdomsleiet, som seinere krevde både sykehusinnleggelse og operasjon. Fyrstinna pådro seg infeksjonen etter å ha gjennomgått et bihuleløft og en beintransplantasjon i forkant av reisen, røper hun overfor News24.

Et sinusløft innebærer at man løfter bihulene i overkjeven slik at kjevebeinet får økt høyde og tannimplantater kan settes inn. Charlene innså imidlertid ikke at det hadde oppstått en infeksjon etter inngrepet før hun fikk fryktelige smerter i ørene - og derfor oppsøkte en spesiallege.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer