Anniken Jørgensen:

Derfor måtte hun trekke seg fra «Farmen kjendis»

Sykehusinnleggelse satte en brå stopp for toppblogger Anniken Jørgensens realitydeltakelse.

BLE SYK: Anniken Jørgensen måtte brått trekke seg fra deltakelsen i «Farmen kjendis». Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix
BLE SYK: Anniken Jørgensen måtte brått trekke seg fra deltakelsen i «Farmen kjendis». Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag offentliggjorde TV 2 hvem som er deltakerne i den nye sesongen av «Farmen kjendis». Her ble det blant annet kjent at kanalen har fått med seg profiler som tidligere fiskeriminister Per Sandberg (59) og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) i realityserien.

Det viste seg også at det var blitt gjort endringer i årets cast i siste liten.

Da Dagbladet møtte de utvalgte kjendisene på årets «Farmen»-gård, Gjedtjernet gård i Grue kommune uka før offentliggjøringen, var blogger og influenser Anniken Jørgensen (22) blant deltakerne.

Men toppbloggeren endte opp med å måtte trekke seg.

Nå forklarer hun hvorfor.

Innlagt på sykehus

- Anniken ble syk natt til onsdag, og har dessverre vært nødt til å trekke seg fra å delta i årets «Farmen kjendis». Hun er nå innlagt på Lovisenberg sykehus. Hun synes det er veldig trist å ikke få være med på «Farmen kjendis», og håper hun får lov til å reise hjem snart, sa presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen til Dagbladet.

- Vi hadde gledet oss til å se Anniken på «Farmen kjendis» og er sikker på at hun hadde vært en fantastisk deltaker. Det er veldig synd at Anniken går glipp av muligheten til å oppleve livet sammen med de andre kjendisene på gården. Vi ønsker henne god bedring, fortsatte han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer