UTSATTE BRYLLUPET PÅ GRUNN AV «STJERNEKAMP»: Finalist Nicoline Berg Kaasin og hennes kjæreste, Erik, måtte gjøre om på bryllupsplanene da datoen kolliderte med «Stjernekamp»-premieren på NRK.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: NTB scanpix</span>
UTSATTE BRYLLUPET PÅ GRUNN AV «STJERNEKAMP»: Finalist Nicoline Berg Kaasin og hennes kjæreste, Erik, måtte gjøre om på bryllupsplanene da datoen kolliderte med «Stjernekamp»-premieren på NRK.  Foto: NTB scanpixVis mer

«Stjernekamp»:

Derfor måtte «Stjernekamp»-Nicoline utsette bryllupet

Nicoline Berg Kaasin gledet seg til å si «ja» til sin kjære 27. august. Slik gikk det ikke.

Nicoline Berg Kaasin (27) har sunget seg inn i hundretusener av norske hjerter i uke etter uke på «Stjernekamp».

Lørdag kveld kjemper hun om seieren mot Knut Anders Sørum (40).

For fem år siden fant artisten kjærligheten med musikalartisten Erik Arentz Ulleberg (31), da de jobbet med show på Kiel-fergen.

Nå takker hun ham for den store støtten gjennom de krevende ukene med «Stjernekamp».

- Jeg har en samboer som er ganske enestående gjennom dette. Det blir jo mye «Stjernekamp» hjemme om dagen. Men jeg skal gjøre det godt igjen når det er ferdig.

- Da får han få litt fokus også, forklarer hun til Se og Hør.

God støtte

Berg Kaasin legger ikke skjul på at det til tider kan bli mye press og nerver i spenn før sending. Da er det godt å ha en forståelsesfull kjæreste.

ÅRETS «STJERNEKAMP»-DELTAKERE: (f.v.) Marian Aas Hansen, Gunnhild Sundli, Håvard Bakke, Steinar Albrigtsen, Nicoline Berg Kaasin, Jonas Skybakmoen, Kate Gulbrandsen, Knut Anders Sørum, Tomine Harket og Kashfa King Gashamura.
 Foto: NTB scanpix
ÅRETS «STJERNEKAMP»-DELTAKERE: (f.v.) Marian Aas Hansen, Gunnhild Sundli, Håvard Bakke, Steinar Albrigtsen, Nicoline Berg Kaasin, Jonas Skybakmoen, Kate Gulbrandsen, Knut Anders Sørum, Tomine Harket og Kashfa King Gashamura. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er veldig deilig å ha noen som støtter deg fullt ut. De dagene jeg føler at alt går dårlig, da er han alltid der for meg. Jeg tror han er veldig stolt av meg. Han var veldig klar på at jeg måtte være med på dette, legger seerfavoritten til.

Bryllup på vent

Ulleberg har tidligere fortalt Seoghør.no at det var kjærlighet ved første blikk da de møttes.

På treårsdagen deres fridde han, og paret planla å gifte seg i sommer, men så dukket det opp en aldri så liten kalenderkonflikt.

KLAR FOR FINALE: Nicoline Berg Kaasin ser fram til å kjempe om seieren i årets «Stjernekamp». Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
KLAR FOR FINALE: Nicoline Berg Kaasin ser fram til å kjempe om seieren i årets «Stjernekamp». Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer

- Vi hadde satt en dato som faktisk ble premieredatoen til «Stjernekamp». Så vi har rett og slett satt det litt på vent. Vi har utsatt det en gang før det også, innrømmer bærumsjenta, som gjorde det sterkt i TV 2s «The Voice» i fjor.

- Vi skal gifte oss, men akkurat når det skjer, vet vi ikke ennå. Nå er det så mye som skjer, så det er litt vanskelig å planlegge. Men vi har det veldig bra, sier hun.

«Stjernekamp»-finalen sendes lørdag på NRK1 kl 19.55.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.