Irina Shayk:

Derfor nekter hun å snakke om forholdet til Bradley Cooper

- Jeg beundrer dem som gjør det.

KORTENE TETT TIL BRYSTET: Bradley Cooper og Irina Shayk er et av Hollywoods største kjendispar. Likevel uttaler sistnevnte seg sjelden om privatlivet og forholdet til den ettertraktede skuespilleren. Foto: NTB Scanpix
KORTENE TETT TIL BRYSTET: Bradley Cooper og Irina Shayk er et av Hollywoods største kjendispar. Likevel uttaler sistnevnte seg sjelden om privatlivet og forholdet til den ettertraktede skuespilleren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den russiske stjerna Irina Shayk (33) har tjent seg styrtrik på utseendet sitt og er en av verdens mest ettertraktede modeller.

I tillegg til sin imponerende karriere har hun også kapret hjertet til Hollywood-skuespiller og Oscar-nominerte Bradley Cooper (44).

Paret har vært kjærester i rundt fire år, og våren 2017 ble de foreldre for første gang da dattera Lea (22 md.) så dagens lys.

Selv om stjerneparet innimellom dukker opp på røde løpere, så er «Victoria’s Secret»-engelen forsiktig med hva hun deler om forholdet deres til pressen. Nå avslører hun hvorfor.

Beskytter privatlivet

- Jeg har mange venner som deler mye av privatlivet sitt med offentligheten på Instagram eller andre sosiale medier. Jeg beundrer dem og synes det er fantastisk, men det handler om personlige valg, forteller hun til Glamour U.K.

- Siden jobben min krever at jeg er der ute, så har jeg bestemt meg for å ikke snakke om privatlivet mitt. Det er derfor det kalles privatliv. Det er noe som er ment for deg og familien din, og det føler jeg meg fornøyd med, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer