Prinsesse Madeleine:

Derfor reiser hun hjem til jul

Det er ikke bare koselige tradisjoner som sørger for at prinsesse Madeleine reiser halve jorda rundt.

REISER HJEM TIL JUL: Prinsesse Madeleine tar med seg familien til Sverige nå i desember. Det er ikke helt uten grunn. Foto: NTB scanpix
REISER HJEM TIL JUL: Prinsesse Madeleine tar med seg familien til Sverige nå i desember. Det er ikke helt uten grunn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I august ble det kjent at prinsesse Madeleine (36) hadde bestemt seg for å forlate Sverige nok en gang. Tidligere har hun bodd i London sammen med ektemannen Chris O'Neill (44), men denne gangen bestemte paret seg for å ta med barna til solfylte Florida.

«Prinsesse Madeleine og herr Christopher O'Neill planlegger i høst å flytte til Florida i USA for ei tid framover. Tidspunktet og muligheten passer familien bra, da barna fortsatt er i førskolealder», skrev slottet den gang.

Paret har de tre barna prinsesse Leonore (4), prins Nicolas (3) og prinsesse Adrienne (ni md.), som alle selvsagt har fått være med på den artige reisen.

Selv om de nå lever et helt annet liv enn slektningene i Sverige, kunne hoffet denne uka kunngjøre at familien på fem har bestemt seg for å feire jul i hjemlandet.

Feirer jul og mamma

Det er imidlertid ikke bare julefeiringen som sørger for at prinsessa nå vender hjem, skriver Expressen.

- Hun ser veldig fram mot dette, kan hoffets informasjonssjef, Margareta Thorgren, fortelle til avisa.

Madeleine har ikke vært i Sverige siden de pakket koffertene og satte kursen mot USA. Det skapte blant annet overskrifter da det ble kjent at hun ikke hadde planer om å delta på Nobelfesten i Stockholm - der hennes søster, kronprinsesse Victoria (41), for øvrig stjal showet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer