«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Derfor sa han ja

Dette er høstens deltakere i kjendisversjonen av «71 grader nord».

NY SESONG: Til høsten er det duket for en ny sesong av «71 grader nord kjendis» - med denne gjengen. Video: Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten er det klart for nok en runde med kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge. Dette er den 13. sesongen i rekken av realityserien - som har blitt en stor suksess og som kan skryte av imponerende seertall.

I forrige sesong var det komiker Henrik Elvestad (47) som stakk av med seieren og kunne slippe jubelen løs på toppen av Nordkapp. Nå er det en ny gruppe med kjendiser som skal legge ut på tur, og som alltid er gjengen mangfoldig og godt variert.

Innspillingen starter denne uka, og Dagbladet tok en prat med de ti kjendisene rett før de la ut på den intense reisen fra Lindesnes til Nordkapp.

Disse ti skal kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis til høsten:

Cecilia Brækhus:

Proffbokser Cecilia Brækhus (39) har mildt sagt gode forutsetninger for å gjøre det godt i konkurransen. 39-åringen har likevel aldri vært med på liknende realitykonsepter, og sier at omstendighetene bidro til at hun nå takket ja.

- Vi er inne i en ganske spesiell tid, og jeg har alltid hatt lyst til å oppleve Norge. Norge er jo verdens vakreste land. Det er alltid litt trist å gå glipp av så mange turer og fin natur når man er ute og reiser så mye som jeg. Jeg bruker stort sett tida mi innendørs på et boksegym, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer