GIFTER SEG: Jennifer Lawrence forlovet seg med Cooke Maroney i vinter. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG: Jennifer Lawrence forlovet seg med Cooke Maroney i vinter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lawrence:

Derfor sa hun «ja» til forloveden

Lykken smiler endelig for Hollywood-stjerna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For ett år siden begynte de første ryktene å svirre om at Jennifer Lawrence (28) hadde funnet tonen med kunstneren Cooke Maroney (34).

Først fire måneder seinere bekreftet duoen forholdet da «Hunger Games»-stjerna viste fram Maroney i offentligheten. Og i februar overrasket turtelduene alle ved å avsløre at de hadde forlovet seg.

Nå forteller Lawrence hvorfor hun takket ja da kjæresten fridde med en diamantring til 900 000 kroner.

Holdt forlovelsesfest

- Han er bare den aller beste personen jeg har noen gang har møtt i livet mitt. Det var et veldig, veldig lett valg, strålte hun til Entertainment Tonight tidligere denne uka, ifølge Contact Music.

Sist måned holdt det vordende ekteparet en forlovelsesfest for familie og venner, inkludert Jennifers kollega og venninne Emma Stone (30), på River Café i Brooklyn. Og dagen etter delte Jennifers stylister, Jill Lincoln og Jordan Johnson, et Instagram-bilde av 28-åringen i en rosa kjole fra brudekjoledesigner L. Wells.

- Her kommer hun! Vi kunne ikke vært lykkeligere over at Jennifer Lawrence snart blir #FRU. Denne helgen skålte vi for Jen og hennes kommende ektemann. Vi hadde det alle altfor gøy.

Sist måned holdt det vordende ekteparet en forlovelsesfest for familie og venner, inkludert Jennifers kollega og venninne Emma Stone (30), på River Café i Brooklyn. Og dagen etter delte Jennifers stylister, Jill Lincoln og Jordan Johnson, et Instagram-bilde av 28-åringen i en rosa kjole fra brudekjoledesigner L. Wells.

- Her kommer hun! Vi kunne ikke vært lykkeligere over at Jennifer Lawrence snart blir #FRU. Denne helgen skålte vi for Jen og hennes kommende ektemann. Vi hadde det alle altfor gøy.

«Kjærlighet ved første blikk»

- De møttes gjennom Jennifers venninne Laura. Forholdet har vart i noen uker, men de prøver å holde det privat og er forsiktige med å ikke bli sett sammen, fortalte en kilde til Page Six i fjor sommer.

En av grunnene til at Hollywood-stjerna liker Cooke Maroney så godt, skal være at han er så jordnær.

SNAKKER UT: Jennifer Lawrence er aktuell med den nye filmen «Red Sparrow», og snakker ut om presset om kropp i filmbransjen. Video: CNN Vis mer

- Han er en fantastisk fyr. Han er smart og morsom, og jeg tror han holder henne litt på tå hev. Han behandler henne ikke som en kjendis slik de andre kjærestene hennes gjorde. Han er definitivt den kuleste mannen hun har datet, og helt upåvirket av Hollywood, fortalte en venn nær paret nylig, ifølge Contact Music.

Duoen skal ha truffet hverandre for aller første gang i fjor vår og fant tonen raskt fordi de hadde samme type bakgrunn. Begge kommer fra sammensveisede familier, Cooke fra Vermont og Jennifer fra Kentucky. Og begge reiste fra hjembyene sine og skapte seg suksessrike karrierer.

- De elsker å reise, men også å tilbringe tid sammen alene. Romansen deres er litt som et eventyr. De hadde en umiddelbar kjemi da de møttes og vi erter dem med å si at det var kjærlighet ved første blikk, delte en annen venn, ifølge nettstedet.

Stor aldersforskjell

Selv om Hollywood-stjerna er i kjærlighetsrus for tida, var situasjonen en ganske annen for et par år siden. I november 2017 begynte nemlig bruddryktene å svirre rundt Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky, hennes daværende flamme.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Også dette forholdet prøvde 28-åringen å holde utenfor medias søkelys, selv om de stadig ble fotografert sammen av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

I september 2017 dukket de opp på den rød løperen sammen for første gang. Anledningen var New York-premieren av deres felles film, «Mother!».

To måneder seinere, etter omtrent ett år som kjærester, var derimot bruddet et faktum.

EKSER. Jennifer Lawrence avbildet med Darren Aronofsky og Nicholas Hoult, som hun også har jobbet med profesjonelt. Foto: NTB scanpix
EKSER. Jennifer Lawrence avbildet med Darren Aronofsky og Nicholas Hoult, som hun også har jobbet med profesjonelt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Aldersforskjellen er betydelig, og de er veldig forskjellige. Begge var nødt til å tenke praktisk om framtida. Jennifer må finne ut hvordan livet hennes skal utvikle seg. Han har et ansvar i livet sitt, som hun ennå ikke har, fortalte en kilde til People den gang, og siktet til Aronofskys 12 år gamle sønn fra et tidligere forhold.

Tidligere har den flotte skuespilleren også datet Coldplay-vokalisten Chris Martin (42) og skuespillerkollega Nicholas Hoult (29).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer