Linnéa Myhre:

Derfor sa Linnéa Myhre ja til «Bloggerne»

Gir fansen unikt innblikk.

NY GJENG: Til høsten blir Sofie Caroline Nilsen, Julianne Nygård, Martine Lunde, Linnéa Myhre, Caroline Berg Eriksen og Anniken Jørgensen å se i «Bloggerne» på TV 2. Foto: TV 2
NY GJENG: Til høsten blir Sofie Caroline Nilsen, Julianne Nygård, Martine Lunde, Linnéa Myhre, Caroline Berg Eriksen og Anniken Jørgensen å se i «Bloggerne» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årlig produserer TV 2 flere store tv-produksjoner - noen nye og noen gamle. En favoritt hos enkelte har vist seg å være «Bloggerne», der fans i en årrekke har fått følge livene til noen av landets største internettpersonligheter.

Nærmest alt som kan krype og gå av bloggere har vært med i serien, som i august begynner på sin ellevte sesong. Sesong for sesong dukker det opp nye fjes i serien, mens andre forsvinner. Onsdag ble det kjent at kanalen nå har bestemt seg for å bytte ut Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Stina Bakken med to nye fjes.

Til høsten blir nemlig forfatter Linnéa Myhre og influenser Sofie Caroline Nilsen å se i serien. Det opplyser TV 2 om i en pressemelding.

Tv-comeback

Myhre er kanskje det mest kjente navnet blant de to. Hun drev en av landets mest leste blogger på starten av 2010-tallet, der hun skrev åpent om alt fra anoreksi til politikk. Hun ble døpt sinnablogger av pressen, og har siden gitt ut tre romaner. I høst kommer hennes fjerde bok, «Meg, meg, meg».

Hun har vært å se på skjermen en rekke ganger, blant annet i nettserien «La Linnéa leve» på NRK. Hun har også vært med i «Skal vi danse» og «Camp Kulinaris», for å nevne noe. Det er derimot lenge siden hun har vært med i en så omfattende produksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer