Sophie Elise Isachsen:

Derfor sank inntekten med over en halv million

Likevel hadde Sophie Elise Isachsen et godt fjorår.

GODT BETALT: Toppblogger Sophie Elise Isachsen omsatte for litt mindre i 2018 enn i 2017, men kan fortsatt le hele veien til banken. Foto: Tor Lindseth
GODT BETALT: Toppblogger Sophie Elise Isachsen omsatte for litt mindre i 2018 enn i 2017, men kan fortsatt le hele veien til banken. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om at Sophie Elise Isachsen (24) er en av landets mest populære, og dermed omtalte, personer.

Med blogg, tv-serie, podkast, flere romaner, store samarbeid og deltakelser i diverse programmer, har hun det siste året klart å holde koken i rampelyset.

Likevel er det ikke alltid at det bærer økonomiske frukter. Ferske tall fra Brønnøysundregistrene viser at 24-åringen i fjor omsatte for omtrent 600 000 mindre enn det hun gjorde i 2017. Likevel omsatte aksjeselskapet hennes, der hun for øvrig står oppført som eneeier, for hele 4,2 millioner kroner.

Stort utbytte

I 2017 var tallet, ifølge E24, 4,82 millioner kroner. Hun har med andre ord hatt en relativt stabil utvikling hva gjelder omsetning det siste året. Årsresultatet for Sophie Elise AS endte på 2,38 millioner kroner i fjor.

Det oppsiktsvekkende ved regnskapet er hvor mye utbytte bloggeren valgte å ta ut. Regnskapet viser at 24-åringen tok ut hele 3,5 millioner kroner i utbytte. I tillegg tok hun ut lønn på 738 000 kroner, som vil si at hun samlet fjernet over 4,2 millioner kroner fra selskapet sitt. Med det tok hun også ut mer enn det som kom inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer