Anne Lindmo:

Derfor selger de drømmevillaen

Anne og Hasse Lindmos sveitservilla koster flesk.

KLAR FOR NOE NYTT: Etter å ha tilbrakt ti år på Oppsal, er Hasse og Anne Lindmo klar for å finne noe mer sentrumsnært til familien sin. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLAR FOR NOE NYTT: Etter å ha tilbrakt ti år på Oppsal, er Hasse og Anne Lindmo klar for å finne noe mer sentrumsnært til familien sin. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Programleder Anne Lindmo (49) har vært å se på skjermen i en årrekke, der hun intervjuer kjente mennesker i beste sendetid på NRK. Talkshowet oppkalt etter hennes eget etternavn har vært et av de mest suksessrike i nyere tid her til lands, som sørger for at hun har nok å holde i.

På hjemmebane er hun gift med Hasse Lindmo (47), som hun har de to sønnene Eivind (18) og Ola (14) med. Familien er bosatt på Oppsal i Oslo, noe programlederen ofte poengterer i intervjuer og i sosiale medier. Lindmo har blant annet skrytt mye av turmulighetene i nabolaget opp gjennom åra.

Fram til nå har familien på fire bodd i en hvit sveitservilla fra 1911 i et av områdets villastrøk. Boligen ble betydelig pusset opp i 2009, da familien først flyttet inn. Nå er de derimot på flyttefot, og har bestemt seg for å selge huset, skriver Se og Hør.

Ny jobb

Ifølge ukebladet kjøpte Hasse og Anne eiendommen i 2009 for 5,5 millioner. Nå er prisantydning 10,2 millioner kroner, pluss omkostninger. Det vil si at familien nesten dobler pengene de først la inn i eiendommen.

- Nå er prosjekt oppvekst i koselige Oppsalveien over, vi skal finne oss en ny bolig nærmere byen, skriver Hasse Lindmo på sin åpne Facebook-profil, ifølge Se og Hør.

I september begynner han i ny jobb som leder for internkommunikasjon i Redningsselskapet som ligger på Lysaker, helt på den andre siden av byen for Oppsal.

Dagbladet har ikke lyktes med å få en kommentar fra Lindmo-paret angående boligsalget.

Møttes på jobb

Anne og Hasse har vært gift i en årrekke. De møtte hverandre for første gang på midten av 1990-tallet, da begge jobbet i P3.

OVER 20 ÅR: Anne og Hasse Lindmo har vært et par siden midten av 1990-tallet. Her er de fotografert på Komiprisen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
OVER 20 ÅR: Anne og Hasse Lindmo har vært et par siden midten av 1990-tallet. Her er de fotografert på Komiprisen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

- Han var programleder, og jeg la merke til ham. Han var så kjekk. Det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg husker til og med datoen da jeg traff ham: 29. oktober 1995, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Anne og Hasse giftet seg i 2000, og fikk siden to sønner. I 2006 fortalte hun om bryllupet deres, som hun mente hadde en produksjonsplan med høyde på en norsk Melodi Grand Prix-finale.

- Vi hadde to band, to hundre mennesker og pappa som viet oss. Gjestene ble kjørt rundt i buss, og vi hadde spilt inn videoer der jeg var programleder og annonserte hva som skulle skje videre. Det var en gigafest. Vi gikk hjem klokka sju om morgenen, og da hadde jeg ordnet pizza Grandiosa og cola på glassflaske som morgengave. Han var fra seg av glede, har hun forklart til Dagbladet.

I et intervju med VG i fjor åpnet Lindmo opp om rollen som mor, og om det at barnas alder gjør at hun og ektemannen nå har endt opp med å finne ny glede i parforholdet.

At barna blir store kan oppleves som en stor endring i hverdagen for mange foreldre.

KJENDISFEST: Mange kjendiser stilte festglade på den årlige hagefesten til Aschehoug i Oslo. Men de strides om betydningen av den populære anledningen. Video: NTB Scanpix Vis mer

For Lindmo-paret har det også bydd på en gylden anledning til å få nye opplevelser som et par.

- I sommer dro vi på kajakkurs sammen, det hadde vi jo aldri i verden fått til for fem år siden. Og så har vi begynt å gå på byen igjen, altså ikke sånn pen middag, men bare slenge rundt og gå på bar og konsert og sykle gjennom oslonatta. Det har vært et par legendariske kvelder i sommer, sa «Lindmo»-programlederen og la til:

- Sist helg hadde vi en sånn helaften der vi endte opp med å spise en skikkelig kebab i Torggata, vet du. Jeg sto og så rundt meg i køen og tenkte at stakkars småjenter, dere er nå i den slitsomme siste etappen på kvelden der dere fortsatt skanner etter en fin kar å ta med hjem. Det slipper jeg, for han kjekke med sykkelhjelmen som bestiller ekstra porsjon, han er min! Så bare ligg unna!, fleipet hun.