Nicolay Ramm:

Derfor selger de luksusleiligheten

Nicolay Ramm flytter fra den «rålekre» leiligheten.

FLYTTER: Nicolay Ramm og forloveden, Josephine Leine Granlie, har bestemt seg for å flytte ut av sentrum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER: Nicolay Ramm og forloveden, Josephine Leine Granlie, har bestemt seg for å flytte ut av sentrum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den folkekjære NRK-profilen Nicolay Ramm (30) skifter beite. Nei da, han skal ikke forlate statskanalen til fordel for noe annet riktig ennå, men på hjemmebane skjer det i disse dager markante endringer.

I våres kunne han avsløre at han og samboeren Josephine Leine Granlie (30) hadde forlovet seg. Det var under et ferieopphold i Santa Barbara i California at det store spørsmålet ble stilt, og 30-åringen har avslørt at han var nervøs før hendelsen.

Nå går de altså ei tid i møte der det trolig skal planlegges bryllup på sikt, som jo kan oppleves som stressende. I tillegg holder paret på med å selge sin leilighet på Majorstuen i Oslo.

Forrige uke kom den ut på markedet, med en prisantydning på elleville 9,65 millioner kroner. Overfor Dagbladet avslører Ramm grunnen til at paret nå selger unna bopelen.

Ut av sentrum

- Vi har rett og slett blitt for gamle for uteliv og kebab på nattetid, så da vender vi heller snuten litt utenfor byen. Vi har kjøpt oss rekkehus, eller tomannsbolig, så nå er glansdagene over. Jeg har tross alt bikket 30 år, og det er andre behov som skal imøtekommes, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer