Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nicolay Ramm:

Derfor selger de luksusleiligheten

Nicolay Ramm flytter fra den «rålekre» leiligheten.

FLYTTER: Nicolay Ramm og forloveden, Josephine Leine Granlie, har bestemt seg for å flytte ut av sentrum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER: Nicolay Ramm og forloveden, Josephine Leine Granlie, har bestemt seg for å flytte ut av sentrum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Den folkekjære NRK-profilen Nicolay Ramm (30) skifter beite. Nei da, han skal ikke forlate statskanalen til fordel for noe annet riktig ennå, men på hjemmebane skjer det i disse dager markante endringer.

I våres kunne han avsløre at han og samboeren Josephine Leine Granlie (30) hadde forlovet seg. Det var under et ferieopphold i Santa Barbara i California at det store spørsmålet ble stilt, og 30-åringen har avslørt at han var nervøs før hendelsen.

SOMMERLÅT: Programleder og komiker Nicolay Ramm har lagd ny låt, og bak «Toppløs» skjuler det seg et tydelig budskap. Vis mer

Nå går de altså ei tid i møte der det trolig skal planlegges bryllup på sikt, som jo kan oppleves som stressende. I tillegg holder paret på med å selge sin leilighet på Majorstuen i Oslo.

Forrige uke kom den ut på markedet, med en prisantydning på elleville 9,65 millioner kroner. Overfor Dagbladet avslører Ramm grunnen til at paret nå selger unna bopelen.

STORT: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlies leilighet er på hele 111 kvadratmeter, og har en stiv prislapp. Foto: Anders Kjøndal, Luxe
STORT: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlies leilighet er på hele 111 kvadratmeter, og har en stiv prislapp. Foto: Anders Kjøndal, Luxe Vis mer

Ut av sentrum

- Vi har rett og slett blitt for gamle for uteliv og kebab på nattetid, så da vender vi heller snuten litt utenfor byen. Vi har kjøpt oss rekkehus, eller tomannsbolig, så nå er glansdagene over. Jeg har tross alt bikket 30 år, og det er andre behov som skal imøtekommes, sier han til Dagbladet.

DER MAGIEN SKJER: Soverommet er malt mørkeblått. Nå forlater paret den trendy leiligheten til fordel for tomannsbolig. Foto: Anders Kjøndal, Luxe
DER MAGIEN SKJER: Soverommet er malt mørkeblått. Nå forlater paret den trendy leiligheten til fordel for tomannsbolig. Foto: Anders Kjøndal, Luxe Vis mer

Parets leilighet ligger sentralt til på Oslos vestkant, og byr på blant annet peis, balkong og tre soverom.

Den er på hele 111 kvadratmeter, og har en totalpris på nesten ti millioner norske kroner. Boligen anskaffet de seg høsten 2016.

ROLIG: Leilighetens balkong ligger vendt mot en rolig og frodig bakgård. Foto: Anders Kjøndal, Luxe
ROLIG: Leilighetens balkong ligger vendt mot en rolig og frodig bakgård. Foto: Anders Kjøndal, Luxe Vis mer

Da bladde de opp 8,3 millioner kroner for drømmeleiligheten, som altså har økt med nesten 1,5 millioner på bare tre år. Det er ikke kjent hva parets nye bolig kostet, men de gleder seg stort til å flytte.

- Vi flytter omtrent ved Ris i Oslo, rett utenfor bomringen. Det skal stå ferdig i vinter. Der blir det masser av plass til oss, sier Ramm.

NYTT: Leiligheten ligger sentralt til i Oslo, og byr på blant annet balkong, nytt kjøkken og moderne belysning. Foto: Anders Kjøndal, Luxe
NYTT: Leiligheten ligger sentralt til i Oslo, og byr på blant annet balkong, nytt kjøkken og moderne belysning. Foto: Anders Kjøndal, Luxe Vis mer

- Har dere valgt et hus på grunn av planer om en framtidig familieforøkelse?

- Nei, akkurat nå har vi mer enn nok med hest og hund. Vi er rene Langedrag Naturpark akkurat nå. Vi holder det foreløpige fokuset på dyr, så får nye mennesker komme seinere, sier han og ler.

LIVVAKTER: Nicolay Ramm ankom rød løper på VG-lista sammen med flere mørkkledde menn. Vis mer

Var bekymret

Ramm fikk sitt store gjennombrudd under OL i fjor vinter, da han fikk hele Norge til å le med sine hysteriske sketsjer. Han møtte kjæresten tre år tidligere, på en fest hjemme hos hennes foreldre.

I fjor forklarte Ramm overfor Dagbladet hva han falt for ved kjæresten.

- Plutselig så jeg henne, over en pølse sånn i halv fire-tiden på natta. Da begynte jeg så smått å legge inn noen aksjer. Men jeg fikk ikke så veldig gehør i begynnelsen. Men så var det noe spesielt med henne, da. Så dagen etter tok jeg mot til meg og sendte henne en melding på Facebook.

NAKEN PÅ TV: Nicolay Ramm har gjort mye rart på tv-skjermen. Selv blir han ikke flau, men familien hans er ikke fan av at Ramm gjør dette på skjermen. Vis mer

Det hele endte heldigvis godt, og paret er altså nå forlovet. I mai kunne han fortelle til Dagbladet at det var alt annet enn enkelt å stille spørsmålet.

- Jeg er glad for å ha fått det unnagjort.

- Hva var du var bekymret for?

Se dette innlegget på Instagram

I LIKED IT SO I PUT A RING ON IT🌟💍

Et innlegg delt av Nicolay Ramm (@nicolayramm)

- Den store frykten for oss mannfolk er jo at forlovelsen ikke blir god nok. Jeg vet at dette er en dag mange jenter ser fram til hele livet. De har store forventninger til hvordan mannen skal løse dette her. Og jeg var jo bekymret for at jeg ikke skulle klare å innfri forventningene.

Etter Granlies reaksjon å dømme, hadde ikke den populære tv-profilen noe å frykte. For Ramm ble det store øyeblikket akkurat slik han hadde forestilt seg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!