Parneviks:

Derfor selger de luksusvillaen

Golfstjerna og familien selger drømmehuset i Florida.

TIL SALGS: Med en prislapp på 100 millioner svenske kroner ligger familien Parneviks luksusvilla til salgs. Foto: TV3 / Linus Hallsenius
TIL SALGS: Med en prislapp på 100 millioner svenske kroner ligger familien Parneviks luksusvilla til salgs. Foto: TV3 / Linus Hallsenius Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Realityserien om familien Parnevik ble en slager da den begynte å rulle på svenske tv-skjermer for fem år siden - de siste åra har den også hatt suksess her til lands.

Serien, som hadde premiere i 2015, viste familien, bestående av golfstjerna Jesper Parnevik (55), kona Mia Parnevik (52) og barna deres Peg (24), Penny (23), Phillipa (21) og Phoenix (19), sitt hverdagsliv i en villa i Florida, gjerne med flere kjendisgjester på besøk hver uke.

Parnevik-familien vant prisen for «beste realityserie» under Kristallen 2015, en prisutdeling som kan sammenliknes med vår egen Gullruten-utdeling.

Da golfproffen Jesper og familien bygde villaen, som fikk navnet «Casa Mia», gikk de «all in». Med eget spa, kino, treningsstudio, basseng, sandstrand og egen brygge har familien på seks tilsynelatende ikke manglet noe i den amerikanske delstaten.

I november kom imidlertid sjokknyheten om at luksusvillaen skal selges, og ble lagt ut med en prisantydning på 100 millioner svenske kroner. Det er imidlertid først nå familien avslører hvorfor de ønsker å kvitte seg med drømmehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer