Tonje Frøystad Garvik:

Derfor selger hun «Farmen»-bilen

- Skulle gjerne ha beholdt den.

ORD MOT ORD: Kjetil Nørstebø og «Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik er totalt uenige i hva som egentlig skjedde i finalen. Her forteller de to finalistene sin side av saken. Reporter: Miriam Bakkejord / Video: Sondre Rahm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble en dramatisk vending på fjorårets «Farmen»-sesong, etter at finalist Kjetil Nørstebø (28) avsluttet det hele med å beskylde vinneren Tonje Frøystad Garvik (29) for juks og rømme til skogs i protest.

TV 2 ga imidlertid blaffen i Nørstebøs påstander, og lot Frøystad Garvik uten tvil beholde vinnertittelen. Sønnmøringen ble dermed tildelt en flunkende ny bil, samt en hytte til en verdi av 800 000 kroner. Premien er verdt over 1,1 millioner kroner - sponset, som alltid, av en bilforhandler og en hytteprodusent.

Som så mange andre «Farmen»-vinnere før henne, velger 29-åringen nå å selge deler av premien.

Trenger pengene

Frøystad Garvik ønsker nemlig å sette opp vinnerhytta sammen med «Farmen»-kjæresten Lene Sleperud (29). Det krever at hun blar opp.

- Det er jo en helt rå bil, og det hadde vært ideelt å beholde den. Selv om Boligpartner bistår med hyttebygging og bidrar godt, er vi nødt til å være med på å finansiere hytta vi, også. Vi er bare 29 år, så vi har ikke rukket å spare opp så mye kapital selv ennå, forteller «Farmen»-vinneren til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer