Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Petter Northug:

Derfor selger Northug huset

Ute til 8,5 millioner kroner.

TIL SALGS : Petter Northugs enebolig på Byåsen i Trondheim er nå lagt ut for salg. Foto: Jens Martin Nervik/ H5 Property
TIL SALGS : Petter Northugs enebolig på Byåsen i Trondheim er nå lagt ut for salg. Foto: Jens Martin Nervik/ H5 Property Vis mer

I forrige uke ble det kjent at den tidligere skistjerna Petter Northugs (34) enebolig i Trondheim snart skulle bli lagt ut for salg.

Det meldte Adressa. I fjor bekreftet 34-åringen at han skulle flytte vekk fra hjembyen, men at han likevel ville tilbringe tid der.

- I tida framover blir det mye Oslo på meg, og da er det unødvendig å ha et eget hus i Trondheim. For skal jeg først til Trøndelag, så er det mer aktuelt for meg å reise hjem til Mosvika, uttalte Northug nylig til Dagbladet og la til:

- Og ut fra interessen så tar det nok ikke lang tid før huset i Trondheim er solgt.

STUE: I eneboligen er det flere stuer. Foto: Jens Martin Nervik/ H5 Property
STUE: I eneboligen er det flere stuer. Foto: Jens Martin Nervik/ H5 Property Vis mer

Nå er eneboligen på Byåsen lagt ut for salg med en prisantydning på 8,5 millioner kroner.

Stor interesse

Eiendomsmeklerfullmektig i Eiendomsmegler1, Markus Tangvik, forteller til Dagbladet at interessen for Northugs enebolig har vært god.

Han skal selge den tidligere skistjernas enebolig sammen med kollega Kent Nergård.

STOR INTERESSE: Eiendomsmeklerfullmektig Markus Tangvik forteller at interessen har vært god for Northugs leilighet. Foto: Eiendomsmegler1 Midt-Norge
STOR INTERESSE: Eiendomsmeklerfullmektig Markus Tangvik forteller at interessen har vært god for Northugs leilighet. Foto: Eiendomsmegler1 Midt-Norge Vis mer

Tangvik forteller at de har hatt flere privatvisninger før annonseringen.

- Det er en veldig innholdsrik enebolig fra 2014 over tre plan med flere stuer og uteplasser, fortsetter Tangvik og legger til:

- Boligen passer godt til en familie som ønsker å bo på Byåsen med nærhet til Bymarka, skoler og idrettsanlegg.

Overfor Dagbladet legger ikke Tangvik skjul på at eneboligen vil gå til prisantydningen.

HOVEDSOVEROM: Et av soverommene har tilgang til baderom og walk-in garderobe. Foto: Jens Martin Nervik/ H5 Property
HOVEDSOVEROM: Et av soverommene har tilgang til baderom og walk-in garderobe. Foto: Jens Martin Nervik/ H5 Property Vis mer

- Ut ifra standard, beliggenhet og størrelse, så regner jeg med at den vil gå til det.

TIL SALGS: Petter Northug har valgt å legge boligen sin ut for salg. Foto: Bjørn Langsem og Google Vis mer

Ser for seg base i Oslo

Det var som tidligere nevnt i fjor at Northug uttalte at han etter hvert kom til å få en base i Oslo.

- Den siste måneden har jeg merket at det er der min jobb har vært nå, og at det er den basen det er enklest å ha. Jeg har jo egentlig vært mer i Oslo enn i Trondheim etter at jeg la opp, sa han den gang til TV 2, og fortsatte:

- Det blir nok mer hytta i Trondheim, og så base i Oslo nå.

Helt siden han la skikarrieren på hylla i 2018, har 34-åringen tatt steget mer og mer inn i underholdningsbransjen. Foreløpig ser det ut til å være noe han trives med.

TRIVES: Petter Northug har tidligere uttalt at han synes det er spennende å jobbe med TV. Foto: NTB Scanpix
TRIVES: Petter Northug har tidligere uttalt at han synes det er spennende å jobbe med TV. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er veldig spennende å jobbe med TV. Samtidig kombinerer jeg TV-jobbingen med min egen merkevare, så jeg har hatt nok å gjøre etter at jeg la skiene på hylla, uttalte han i fjor.

Like før nyttår fikk han også skryt for jobben har gjør på tv, og Dagbladets kommentator Esten O. Sæther, mente at en ny tv-stjerne er født.

«Petter Northug bak mikrofonen er nesten like bra som i løypa», het det blant annet i beskrivelse om 34-åringen.

FOR DRØYT: Petter Northugs siste video på sosiale medier ble rett og slett for drøy kost for Facebook. Video: Per Magne Dalen og Emilie Rydning Vis mer

- Ikke noe jeg stresser med

Med suksess følger også naturligvis mange overskrifter, noe Northug har fått kjenne på. I et intervju med VG i fjor ble han stilt spørsmål ved hvordan det går på kjærlighetsfronten.

I intervjuet la ikke Northug skjul på at han har en tendens til å spøke med journalister om sivilstatusen sin.

- Jeg har kjærlighet til mangt og mange ... men det er ikke noe jeg stresser med. Når journalister spør, pleier jeg å si ja og nei, annenhver gang. Jeg husker ikke hva jeg svarte sist en journalist spurte, svarer han på spørsmål om han har fått seg kjæreste.

Videre fortalte Northug at hvis han først skal forplikte seg, må det passe inn i den travle kalenderen hans, og at 2019 ikke ble året for en potensiell kjæreste.

- Jeg føler at dette er et slags innkjøringsår, til en mer normal tilværelse. Det er godt å få litt avstand til toppidretten, før jeg forplikter meg noe annet sted.