Sissel Kyrkjebø:

Derfor sier hun nei

Den norske superstjerna trives best med musikken.

REALITY-NEI: Sissel Kyrkjebø velger å fokusere på musikken - selv når hun har fri. Foto: Kristin Svorte / NTB
REALITY-NEI: Sissel Kyrkjebø velger å fokusere på musikken - selv når hun har fri. Foto: Kristin Svorte / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager har nyinnspillingen av «Den lille havfruen» premiere på norske kinoer. Mange husker nok originalen fra 1989, hvor Sissel Kyrkjebø (53) har stemmen til havfruen Ariel i den norske versjonen.

Torsdag kveld var hun til stede under den norske premieren av nyinnspillingen, sammen med den «nye» Ariel, Morgan Brit Knaplund (20).

Både den «gamle» og den «nye» Ariel kan fortelle at de har et nært forhold til Disney-filmer, spesielt klassikerne fra barndommen.

- Jeg vokste opp med Disney da jeg var liten, så det er jo utrolig stort for meg. Det er helt fantastisk å endelig få være en del av det, sier Knaplund, mens Kyrkjebø legger til:

Ariel er tilbake i Disneys live action-versjon av den kjente klassikeren «The Little Mermaid». Video: Walt Disney Studios Vis mer

- Disney er hundre år i år, så det å være en del av Disney-familien, gjennom Ariel, det er helt spesielt.

Kyrkjebø er ikke så ofte å se på premieretilstelninger eller kjendisfester. Skal vi tro henne er det aller mest musikk det går i, også når hun har fri.

- Som oftest jobber jeg faktisk med musikk. Man slutter liksom aldri å jobbe med det, selv om man egentlig har fri, ler hun, og legger til at hun finner inspirasjon til ny musikk overalt.

Trolig er det det hun skal gjøre også i tida framover, for noe realityprogram er det lite sannsynlig at vi får se henne i.

- Hvorfor får vi ikke se deg på reality-TV?

- Hvorfor skulle man det? Foreløpig gjør jeg ikke det, for jeg synes ikke det er der min forse er. Min forse er å spille musikk og synge, smiler hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer